2777
2789
عنوان

نارضایتی از عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 11704 بازدید | 51 پست
انقد نوک بینیم کوتاه شده انگار لبمو داره میکشع بالا میخوام تا شش ماه حداقل چسب بزنم بجز خانوادم نذاش ...

عزیزم شما بینیت از سربالا بودن در اومد؟من الان سه هفتس عمل کردم کلی تاکید کردم به دکتر سربالا نکن بینی منو ،ولی الان بینیم سربالا و خوکی شده😞هر کس منو میبینه مسخره میکنه میگه خودت این همه سربالا خواستی؟سرسره درست کردی؟بخدا اصلا حس و حال ندارم از خونه برم بیرون یا کسی منو ببینه،چسبم زدنی بیشتر سربالا دیده میشه،دوست دارم هیچکس منو نبینه،بینیم با اینکه ایراد زیاد داشت ولی میگم ایکاش عمل نمیکردم،همش به سرم میزنه برم ترمیم جای دیگه این سربالا بودن بینی منو رفع کنه،خدا ازش نگذره،چقدر بهش تاکید کردم حتی گفتم دکتر ۹۰ درجه باشه زاویه لب و بینیم گفت ۹۵ میکنم،کفتم باشه ۹۵ هم خوبه بیشتر نشه ولی الان انگار۱۲۰-۱۳۰ درجه شده😭😭😭😭😭😭من چیکار کنم،کارم شده همش عکس بگیرم از نیم رخم بشینم نگاش کنم غصه بخورم

عزیزم شما بینیت از سربالا بودن در اومد؟من الان سه هفتس عمل کردم کلی تاکید کردم به دکتر سربالا نکن بی ...

سلام عزیزم من یکسال از عمل گذشته 

همچنان راضی نیستم 

نه تنفس نه ظاهر 

ذات بینی من سربالاس

زاویش از نیمرخ زیاده کلا چهرمو زشت کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل بینیت چیه دکترت کی بوده؟

والا من پول داده بودم یه سال تو نوبت بودم عمل کنم با بشارتی زاده انقدر استرس داشتم اون یه سال مردم دیگه ولی الان راضیم خیلی خوب شده بینیم

و فکر نمیکنم بتونم باهاش کنار بیام اصن انگار عمل نشده انگار بینی خودم مادرزادی کوتاه وپهن چهرم زشت ش ...

عزیزم سلام من الان میخونم حرفاتو  ببخشید منم ۳ ماهی میشه عمل کردم و سوراخ بینیم اصلا قشنگ نیشت و یجورایی راضی نیستم با اینکه از ماه اول خیلی بهتر شده چون ماه اول کلی ورم داشت بازم نتیجه اون چیزی که من میخوام نشده میخواستم بدونم شما الان از فرم بینیم راضی هستی تغییر کرد از اون اوایل عملت تا الان؟؟

عزیزم سلام من الان میخونم حرفاتو ببخشید منم ۳ ماهی میشه عمل کردم و سوراخ بینیم اصلا قشنگ نیشت و یجو ...

من متاسفانه از همون اوایل راضی نبودم تا الان که یکسال شده 

تنفسم مشکل داره دقیقا از زمانی که تو گچ بود تا الان که این همه وقت گذشته سمت راستم کلا کیپه 

نمای روبه روی بینیم اصلا خوب نیس وچهرمو زشت کرده 

پره هام با نوک بینیم هیچ تناسبی نداره 

بینیم گوشتی بودن دکتر احمقم نوک بینیم برده تو هوا پره هامم جمع نکرده شکل دلقک شدم 

افتضاح واقعا کامل از روبهرو زیر بینیم مشخصه 

اصلا وابدا راضی نیستم 

شاید باورت نشه همین دیشب داشتم گریه میکردم 

روم نمیشه حتی بدون آرایش جایی برم حالم داغونه و پول ترمیمم ندارم 

خدا لعنت کنه جراحمو

من متاسفانه از همون اوایل راضی نبودم تا الان که یکسال شده تنفسم مشکل داره دقیقا از زمانی که تو گچ بو ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا☹ امیدوارم درست بشه بینیت درک میکنم اسم جراحت چی بود؟