2777
2789
عنوان

جدایی وازدواج باکسی دیگ🥀🥲

223 بازدید | 12 پست

جونم بگه براتون ک منو عشقم ازبچگی باهم بودیم و باهم بزرگ سدیم برای به دست اوردنم همه کاری کرد بابام نمیداد منو کلی گریه میکرد التماس اما بعد۱۱سال وقتی دیگ بابام داش راضی میشدهمه چیزخوب بود یهو بی خدافظی ولم کرد رف بایه دختزدیگ و منونخاست... اما سریک ماه پشیمون شداومد امامن نمیخاستمش دیگ ازچشام افتاده بود دیگ برام مهم نبود بدخراب کرد

قبولش نکردم

حالا یه خواستگاردارم ک خیلی شرایطش عاااااالیه ازهمه لحاظ بهتره خونوادم راضین برا۹مهرقرار عقد گذاشتن

ولی دیروز باهام بیرون بودیم دقیقا رفتیم دمه همون رستورانی ک باعشقم بعد خریدن حلقه ها باشوق و ذوق رفته بودیم وازرویاهامون میگفتیم قلبم گرفت ناخداگاه اشگام اومد اون هی میگف چیه چیشده من کاری کروم ومن هیچی نمیتونسم بگم فکرمیکردم دیگ نمیخامش اما دیدم هنوزم...🥲🥀

من چیکارکنم ب مامانم گفنم بهم بزنیم مامانم میگ موقعیت خوبی داره بعد پشیمون میشی اما من عاشقم هنوزبااینک بد کرد باهام🥲

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون آدم برنمیگرده اگر هم برگرده درس بشو نیست و بازم اینکارو میکنه پس بخاطر اون آدم اینطور موقعی ...

مامانم همینه میگ

میگ اون ک حالا اینکاروکرد تو یکم ک پیربشی بدترشومیکنه

ولی دلم میلرزه 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
رفته دوراشو زده اومده طلا بود هم نباید دیگه قبولش کنی بفکر خودت باش 

خیلی خراب کرد خیلییی ولی دیروز بد دلم گرف. اون پسربیچاره هم فکرمیکرد مقصره

یکم به خودت زمان بده 

۵ماه میگذره ازاین ماجرا

این پسره خیلی خوبه خیلی مهربون تره اصلا ازهمه نظر 

ولی دیروز خیلی بدبود

حالا اگ ی کاری نکردی اینم از دست بره

اون قبلیه بعد از خاطراتی ک با تو داشت بعد از علاقه و وابستگی ک بهت داشت حالا سر هرچی ک بوده دعوا کردین بداخلاق شدی تهدید کردی بدگویی کردی فرقی نداره ولت کرده و تندی رفته سراغ یکی دیگه.اونوقت تو میری طلافروشی یاد اون میفتی جلو نامزدت میزنی زیر گریه؟؟واقعا که