2777
2789

باردارم و امشب سرکار بود ساعت ۸‌اومد خونه قبلش گفت زودتر میام مبخوام واست کیک بخرم منم خوشحال شدم ولی گفتم‌نه خسته ایی فکر کردم میگیره وقتی اومد نه هدیه ایی نه کیکی نه چیزی سال اولی بود که خونه خودمونیم و باردارم هستم وقتی براردرشوهرام میبینم بعد از ده سال زندگی مشترک تولدهای سنگین‌میگیرن غصم‌گرفت که یه مینی کیک واسم نگرفت حتی😔البته صبح یه تومن جنس واسه آنلاین شاپمون خرید ولی جزو هدیه نییت که اون 

دست خودم نیست ناراحتم حق دارم یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری..

تولدتم مبارک باشه عزیزم امیدوارم خودت و نینی‌ت سالم باشین💜

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
یعنی چی ؟؟

مرده نکبتتت

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

مردا همینطورن، چون گفتی چیزی نخر خسته ای، نخریده، نمیفهمن که حرف دلت نیست

حق داری که ناراحت باشی عزیزم، پیش میاد ولی، برای هممون پیش اومده

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

حالا یع تاپیک بود خانومه شوهرش گفته بود تولدت مبارک دوتومن زدم توکارت برو هرچی میخای بخر خیلیم ناراحت شده بود

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

حق داری ولی حق نداری این حس بد رو با خودت بکشی. فردا بدون دعوا و عصبانیت با ناراحتی بهش انتطارت رو‌ میگی. اینکه توقع داشتی برات کاری کنه.

و اینکه اون گفته کیک میگیرم میگفتی ممنون لطف میکنی نه اینکه بگی نه خسته ای!!! باید مستقیم خواسته ات روبگی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....