2777
2789
عنوان

تولدم بود و شوهرم هیچ کاری نکرد یه عالمه دلم شکسته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 28 پست

چند هفته ای عزیزم؟ منم امسال هفت ساله که ازدواج کردم، برا تولدم النگو خرید شوهرم، شاید دستش تنگه، یا چه میدونم فردا میخواد بخره، منم باردارم

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نریز تو خودت بهش بگو ازش ناراحتی ببین چی میگه شاید دلیلی داشت

خوب وقتی استارتر خودش گفته نخر ، حالا بره بهش چی بگه؟؟؟؟

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

حق داری عزیزم درکت میکنم مخصوصا اینکه بارداری🥹 ولی مردا زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن قصدش ناراحت کردن تو نبوده 

شوهر منم اینجوری بود سال اول حسابی ناراحتم کرد ولی از سال دوم خودم بهش میگفتم تولدم بریم فلانجا یا فلان چیزو میخوام زورش کردم که انجام بده😁 چاره چیه 

درکل سخت نگیر میتونی فردا یا پسفردا بگی برات کاری ک دوستداری انجام بده حالا یا کیک یا کادو هرچی فقط با زبون خوش بهش بگو که متوجه بشه

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍
حق داری عزیزم درکت میکنم مخصوصا اینکه بارداری🥹 ولی مردا زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن قصدش ناراحت کر ...

نه تصمیم دارم ماه بعد که تولدشه من واسش کیک و هدیه بگیرم که شرمنده بشه😔

خودت گفتی نه خسته ای. چتونه. میگفتی بگیر عزیزم کادو یادت نره. مردا خیلی یه خطی ان نمیفهمن.

وای من قبلا شدیدا با این جمله مخالف بودم ولی از وقتی خودم رابطه جدی داشتم فهمیدم واقعا همینه اکثر مردها هرچقدرم عاقل باشن توقع دارن ساده و بدون منظور خواستتو بگی و خودشون برداشت خاصی نمیکنن وقتیم میخوان برداشت خاصی کنن اشتباهه معمولا😅😂و خیلی باید روشون کار کرد این رفتارشون تغییر کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خوب وقتی استارتر خودش گفته نخر ، حالا بره بهش چی بگه؟؟؟؟

بره بگه انتظار تبریک یا حدااقل ی کادوی کوچیک داشتم ازت مخصوصا ک سال اولیه ک باهمن نباید کم میذاشت  حرف اسی هم درست نبوده گفته نخر 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
وای من قبلا شدیدا با این جمله مخالف بودم ولی از وقتی خودم رابطه جدی داشتم فهمیدم واقعا همینه اکثر مر ...

ها طفلکا. خودمون مشکل میسازیم برای خودمون.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
منم امشب تولدم بود  اینقدر گریه کردم فقط زار میزدم  کسی تبریک نگفت برای مامانم بابام خ ...

خیلی حس بدیه واقعا درک میکنم..🥲

تولد شماهم مبارک باشه عزیزم💜امیدوارم کسیو ت زندگیت پیدا کنی ک جبران اینا بشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ها طفلکا. خودمون مشکل میسازیم برای خودمون.

ولی یجاهاییم بنظرم گفتن همه‌چی ارزش اون موضوع رو کم میکنه..

خود طرف باید متوجه شه

همه جا هم تقصیر ما نیست

حق داری ولی حق نداری این حس بد رو با خودت بکشی. فردا بدون دعوا و عصبانیت با ناراحتی بهش انتطارت رو‌ ...

اینقدز دلم شکست که حتی یه کیک سادم نداشتم😔خودم اگه دیدم فردا نگرفت واسه خودم پس فردا میگیرم🥹