2777
2789

سلام مامانا دختر دهنش و فک جلوش خورد ب لبه ی تخت دو تا دندونای جلوییش یکم به سمت داخل رفته انگار دورش بگردم خیلیم درد داشت انگار قلبم ریخت تجربه ی مشابه دارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم گفت لازم نیس کاملا درکت میکنم چه حالی داری

وای اگه بدونی چ حالیم😭 ولی خداروشکر بازم تجربه هارو یکم خوندم و شما هم برام‌نوشتی آروم تر شدم .چ جالب حتی عکس هم نگرفتن پس بعد چطوری شد ب حالت قبل برگشت؟

وای اگه بدونی چ حالیم😭 ولی خداروشکر بازم تجربه هارو یکم خوندم و شما هم برام‌نوشتی آروم تر شدم .چ جا ...

خیییلی اون روز استرس داشتم ...مدام‌گریه میکردم

رفتم دندونپزشکی نگاه کرد گفت مشکلی نداره کم کم خوب میشه

فک میکردم دندوناش فرو رفتن تو لثش و باید بکشه...که خداروشکر گفت مشکلی نیس

حتی چندبار پرسیدم گفت خیالت راحت

خیییلی اون روز استرس داشتم ...مدام‌گریه میکردم رفتم دندونپزشکی نگاه کرد گفت مشکلی نداره کم کم خوب م ...

خداروشکرررر واقعا که بخیر گذشت الهی شکر ....الهی که برای دختر منم به همین شکل باشه

سلام باگرکیک  ببخشید میدونم خیلی از این چت گذشته ولی خیلی نگرانم کمکم کنید پسرم چهار سالشه از پ ...

سلام عزیزم کامل فرورفته یا مشخصه و فقط کج شده و ب سمت عقب رفته ؟ ب دکتر نشون ندادی