2777
2789
عنوان

موهام یه سانته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2807 بازدید | 84 پست
قربونت عزیزم بخری عاشقش میشی و همیشه استفاده میکنی من الان یک ساله فقط همین سریتا میزنم دو سالی ب ...

عزیزدلم الهی همیشه شاد باشین ،زندگیتون بی غم💚😍

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اينِ بزودي همه درمياد با حجم بيشتر از قبل كه از نظر علمي هم ثابت شده 

الهی آمین❤🙏😭

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

سلام عزیزم.اتفاقا یه چند وقت دیگه موهات یک دست میشن و یه جیگری میشه که نگو.به موهاتم چیزی نزن داروی تقویتی نخور این همه مدت زحمت کشیدی شیمی درمانی شدی و تحمل کردی یه وقت خدایی نکرده تاثیر بد نذاره.موهات پرپشت تر از قبل درمیان.اتفاقا موی خیلی خیلی کوتاه با آرایش ملایم خیلی نازه.حیف که شوهرم نمیذاره کوتاه کنم.هی میخواد غُر بزنه‌.امروز چطوری حالت بهتره عزیزم؟میدونم که آخرین جلسه ی شیمی درمانی ت بود.دکتر چی گفت؟کی قراره عمل بشی؟

سلام عزیزم.اتفاقا یه چند وقت دیگه موهات یک دست میشن و یه جیگری میشه که نگو.به موهاتم چیزی نزن داروی ...

سلام عزیزم من سحرم اون اکانتمو از دس دادم چون پسوردو شمارمو‌ندارم جلسات شیمی درمانیم تموم شد گلم و قرار شد ۱۹ م جراحی بشم دکتر گف سینه تو تخلیه میکنم جاش پروتز میذارم ک شکلش حفظ بشه ولی خیلی نگرانم

سلام عزیزم من سحرم اون اکانتمو از دس دادم چون پسوردو شمارمو‌ندارم جلسات شیمی درمانیم تموم شد گلم و ق ...

سلام عزیز دلم.نمیدونی چقدر خوشحال شدم وقتی دیدم پیام دادی.چقدر منتظرت بودم.تو پی وی خیلی بهت پیام داده بودم.من فکر کردم جراحی شدی که نیستی این مدت.ببین عزیزم مهم از بین رفتن اون بیماریِ .راضی بودی سینه ت بمونه اون بیماری هم بمونه؟میدونم یکم سخته کنار اومدن باهاش.ولی میدونی مثل چیه؟مثل ایمپلنت دندان که جایگزین میشه.اینم با پروتز جایگزین میشه،الان علم پیشرفت کرده.اصلا مشخص نمیشه گلم.خداروشکر که جلسات شیمی درمانی رو بسلامتی پشت سر گذاشتی.خیلی دلم تنگ شده بود خیلی نگرانت بودم.خداروشکر که خوبی‌.تو دختر تحصیلکرده و قوی و محکمی هستی.قطعا تو هر شرایطی میتونی روپای خودت بایستی .میبوسمت مهربون.مرسی که بهم پیام دادی.ممنونم از توجهت مهربون

سلام عزیزم من سحرم اون اکانتمو از دس دادم چون پسوردو شمارمو‌ندارم جلسات شیمی درمانیم تموم شد گلم و ق ...

سلام سحرررر چقد خوبه که خوبی و سختیات تموم شدن خیلی برات خوشحالم سحر عزیز 

سلام عزیز دلم.نمیدونی چقدر خوشحال شدم وقتی دیدم پیام دادی.چقدر منتظرت بودم.تو پی وی خیلی بهت پیام دا ...

سلام قشنگم ممنونم بابت پیامای قشنگت مهربونم

هنوز جراحی نشدم و هفته اینده نوبت جراحی دارم ک ب لطف خدا و دعاهای شما این مرحله رو هم پشت سر میذارم😍