2777
2789
عنوان

موهام یه سانته😭

2807 بازدید | 84 پست

دوستان من خیلی دارم سعی میکنم قوی باشمو خودنو سرگرم کنم واقعا هرکی جام بود سکته میکرد ولی واقعا گاهی نمیتونم ذهنم درگیرمیشه

بنظرتون چقد طول میکشه موهام بلند بشه من ب زندگی عادیم برگردم الان یه سانته، دوطرف سرم کمتر دراومده وپشت موهام پر دراومده خیلی دارم غصه میخورم

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

خودت كوتاه كردي ؟

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مشکلی دارین موهاتون ریخته یا کوتاه کردین یا چی

من کچل کرده بودم الان یه سال گذشته موهام از زیر چونم هست و قسمت های پشتیش زیر گردن

خیلی حال داره موی کوتاه

ريخته يا كوتاه كردي؟

گلم ریخته شیمی درمانی میشم تو جلسات اول ریخت الان جلسات اخرم داره درمیاد

ن عزیزم تو دوره شیمی درمانی ریخت

اصلا نگرا نباش چشم روهم بذاری زلفای قشنگت بلند میشه   تو فکرش نرو انرژی مثبت به خودت بده   

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
نمیدونم مشکلی دارین موهاتون ریخته یا کوتاه کردین یا چی من کچل کرده بودم الان یه سال گذشته موهام از ...

ایول موهای من تو یکسال بزور شش هفت سانت رشد میکنه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نمیدونم مشکلی دارین موهاتون ریخته یا کوتاه کردین یا چی من کچل کرده بودم الان یه سال گذشته موهام از ...

مشکلی ندارم کوتاه باشه فقط از حالت کچلی دربیاد من راحت شال سرم کنم

سرطان دارم

گلم ریخته شیمی درمانی میشم تو جلسات اول ریخت الان جلسات اخرم داره درمیاد

چند سالته؟؟

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
قاعدتاً کمی زمان می‌بره ولی فعلا ازش لذت ببر و کلاه بپوش

چقد زمان میبره بیشتر از دوماه؟😭

ن عزیزم تو دوره شیمی درمانی ریخت

حدس ميزدم

خداروشكر كن كه دوباره داره درمياد 😍عزيزدلم عمم موهاش تا كمرش بود پر و خوشششششگل خونريزي مغزي كرد واسه جراحي از تههههه كوتاه كردن الان بعداز ٣ سال ي جيگرييي شده 😍موهاش المتر و پرتر از قبل بلندددددِ بلند شدن

تنت سلامت باشه اين چيزا سريع برميگرده

ي مدت اكستنشن كن گلم خيلي تنوع خوبيه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍