2777
2789

بچه ها من مصاحبه دعوت شدم برای فوریت های پزشکی ولی نمیدونم از کجا باید بفهمم زمان مصاحبه کیه

سایت علوم پزشکی استانمونم رفتم چیزی نبود

تو رو خدا هر کی چیزی میدونه راهنماییم کنه

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعوت شدم ولی نمیدونم چیکار کنم

منم هرچی اطلاعیه سنجش رو میخونم 

یا سایت های استانمون هیچی نمیفهمم

قدم زیر 165 هست میگم ردم میکنن؟  

منم هرچی اطلاعیه سنجش رو میخونم  یا سایت های استانمون هیچی نمیفهمم قدم زیر 165 هست میگم ردم م ...

هیچکی ازشون سر در نمیاره، شاید تو مصاحبه تو خوب کنی و کسی دیگه هم ترازش ازت بهتر نباشه تو رو قبول کنه 

الان من بگم ردت میکنن یا نه دروغ گفتم چون بستگی داره به شهرتون 

هیچکی ازشون سر در نمیاره، شاید تو مصاحبه تو خوب کنی و کسی دیگه هم ترازش ازت بهتر نباشه تو رو قبول کن ...

اره حالا من میرم و تلاشم رو میکنم

بدبختی اینجاس نمیدونم زمانش کیه و هیچ کسم بهم نمیگه اطلاعیه ای هم نیست ...

برم اموزش پرورش؟

اطلاعات خودت رو درباره رشته فوریت و کارایی که انجام میدن بالا ببر، که ان شاء الله مصاحبه رو خوب کنی& ...

ان شاءالله . ممنونم

شما هم دعوت شدی؟ میدونی کی مصاحبه داری؟

اره حالا من میرم و تلاشم رو میکنم بدبختی اینجاس نمیدونم زمانش کیه و هیچ کسم بهم نمیگه اطلاعیه ای هم ...

منم نمیدونم باید کجا برم، آخه الان همه دغدشون برای فرهنگیان هستش و کسی به اینا توجه نمیکنه 

آخه داخل اون صفحه زده بود که محل مصاحبه دانشگاه علوم پزشکی شهرمون هست، آخه چرا باید بریم آموزش و پرورش 

منم نمیدونم باید کجا برم، آخه الان همه دغدشون برای فرهنگیان هستش و کسی به اینا توجه نمیکنه  آخ ...

اره محل رو برای منم نوشته دانشگاه علوم پزشکی خرم اباد

ولی هیچی دیگه نمیدونم...... میگم بالاخره شاید برم اموزش پرورش شهرمون چیزی بدونن 

میترسم زمانش بگذره

اره محل رو برای منم نوشته دانشگاه علوم پزشکی خرم اباد ولی هیچی دیگه نمیدونم...... میگم بالاخره شاید ...

منم از همین میترسم که وقتش تموم شه 

فردا زنگ میزنم به دانشگاه علوم پزشکی شهرمون ازشون سوال میکنم 

اگه بازم تو چیزی فهمیدی که باید چیکار کنیم به منم بگی