2777
2789
عنوان

تجربه ابدومینوپلاستی من

2725 بازدید | 18 پست

سلام به همه 
قبل از شروع اینو بگم که من قدم ۱۵۸ و وزنم ۴۶ کیلو و سایزم ۳۶ هست پس لطفا نگید با ورزش لاغر می‌کردی و ... چون من نه چاق بودم و نه شکم داشتم.

من بعد از بارداری و زایمان پوست شکمم پر از چروک و شل شد با اینکه تو بارداری مدام چرب می‌کردم و حواسم بود اما انگار به این چیزها خیلی ربط نداشت و به شدت پوست شکمم داغون شد. از یکسال بعد از زایمان مدام تو فکر جراحی بودم اما هم می ترسیدم و هم هزینه‌اش واسم سنگین بود. تو همه این سال ها شکل دفرمه ی شکمم همیشه رو اعصابم بود تا اینکه پارسال تصمیم گرفتم ترس رو کنار بذارم و از خرج‌هام هم کم کنم تا پول عمل رو جور کنم و عمل کنم. امسال اوایل مرداد رفتم برای مشاوره حضوری. دکتر منو ویزیت کردن و گفتن نتیجه عملت خوب میشه چون اندامت مناسبه، تو مشاوره تلفنی قیمت رو گفتن ۶۵ اما وقتی ویزیت شدم دکتر به دستیارشون گفتن که تخفیف ویژه بده که بیاد واسه عمل، ایشون هم گفتن ۵۵ که من باز هم ۵ تومنش رو تخفیف گرفتم. آزمایش و سونو و عکس نوشتن و گفتن جواب‌ها که آماده شد ارسال کن تا نوبت عملت رو اوکی کنیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب ها آماده شدن و ارسال کردم برای ۷شهریور نوبت عمل دادن. گفتن که ساعت ۴بعدازظهر کلینیک باشم و ۷ساعت هم ناشتا باشم. سر ساعت کلینیک بودم. تشکیل پرونده دادم و نوارقلب گرفتن، سرم بهم وصل کردن و و ساعت ۵ رفتم داخل اتاق عمل. دکتر اومدن به اصطلاح خودشون نقاشی ها رو کشیدن و بعد هم خوابیدم رو تخت و دکتر بیهوشی اومد و دیگه هیچی نفهمیدم تا وقتی تو اتاق چشمام رو باز کردم و همسرم بالای سرم بود. اون موقع ساعت ۸ و ربع بود.خیلی تنگی نفس داشتم و چندبار گفتم تنگی نفس دارم پرستار اومد وماسک اکسیژن گذاشت رو صورتم وبعد نیم ساعت هم ماسک رو برداشت گفت اگر دوباره حس تنگی نفس داشتی بگو که بیام واست ماسک بذارم اما خداروشکر خیلی بهتر بودم.

اون موقع که درد نداشتم حدود یکی دو ساعت بعد یه کم درد داشتم که پرستار واسم شیاف گذاشت اینم بگم با اینکه پمپ درد نگرفتم اما برای منی که تجربه سزارین داشتم درد این عمل واقعا کم بود یا حتی می تونم بگم درد نداشت اما خیلی اذیت بودم، برای جابه جا شدن و حرکت واقعا نیاز به کمک دارید. حس فشار روی شکم زیاده اما درد نه.شب عمل سوند بهم وصل بود و نیازی به حرکت نبود اما صبح بهم صبحانه دادن و گفتن بعد صبحانه میان کمکم تا راه برم. پرستار و بهیار اومدن و با کمک اونها نشستم و بعد هم حدود ۲دقیقه راه رفتم و گفتن کافیه. تو راه رفتن مشکلی نداشتم سخت نبود اما باید کاملا دولا و خمیده باشی. معمولا بعد از راه رفتن سوند رو جدا می کنن اما من چون کم خونی داشتم گفتن منتظر نتیجه هموگلونینم هستن و بعد از اینکه نتیجه اوکی بود سوند رو ازم جدا کردن. اینم بگم داخل اتاق عمل بهم یه واحد خون زدن.  

داخل اتاق عمل بهم گن پوشونده بودن و درن هم برلی تخلیه خونابه ها وصل بودن که درن واقعا کلافه کننده اس. ظهر از کلینیک مرخص شدم. سه روز بعد رفتم دکتر درن رو درآوردن اصلا هم درد نداشت. و گفتن ۳هفته دیگه هماهنگ کنم برای کشیدن بخیه ناف. بخیه های شکمم هم که جذبی بود. من بعد از عمل تا ۵روز درد شانه راست داشتم که گفتن از عوارض بیهوشیه خیلی اذیتم کرد این درد. تنها دردی که تو این عمل کشیدم همین بود. بعد از یک هفته شدت فشار شکم کم میشه و حس اذیت بودن کمتر میشه. اینم بگم راه رفتن بعد از این جراحی الزامیهاز روز بعد از عمل هر دو ساعت ۵ تا ده دقیقه باید راه رفت تا از لخته  شدن خون جلوگیری بشه. سوالی هست بپرسید جواب میدم.

دوست عزیز  مبارک  باشه 😍 از عملت راضی هستی ؟ بعد از عملت وزنتم کم شده ؟البته میدونم عم ...

بله راضی‌ام خداروشکر 

من ۴۶ کیلو بودم شدم ۴۴، چربی نداشتم، این ۲ کیلو هم بخاطر این بود که بعد عمل برنامه‌ غذاییم تغییر کرد یه کم.