دخترم دوسالشه از همون اول تو حموم ناجوووور گریه میکرد وان مخصوص داره اسباب بازی براش میبرم شعر براش میخونم تا وقتی بازی میکنه خوبه ولی بخوام بشورمش گریه میکنه حالا آب رو سرش میریزم میگم طبیعیه حس خفگی داره اما کم کم رو بدنشم میریزم هواااااار میزنه ها هوااااار دیوونه شدم دیگه😕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرمنم همین بود، سازکاری کن باهاش، اول رو سرخودت بریز چشاتو ببند بادعن فوت کن ببینه اب وارد مجاری نمیشه، بعد بهش بگو اگر اجازه بدی برات بریزم،هروقت اماده ای و اجازه بدی من میریزم، مراحل اولم کلا پسرم صورتش رو ب اسمون بود من ژوری اب میریختم یه قطره همنره سمت صورتش فقط موهاشو میشستم،سخته ولی کاری کن نترسه، یهو اب نریزی،همش اجازه بگیر،خوب میشه کم کم
ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
خب آب رو بزار با دمای بدن خودشتنظیم کنه . ببین شاید سرده یا گرمه برای بدنش . سرش رو شستنی خودت وایستا زیر دوش . آب از روی تو بریزه روی دستان و بدنش ک حجم آب کمتر بشه گریه نکنه . پسر من زوری از حموم میاد بیرون . با دعوا 😂از اولش لگن براش پر میکردم بازی میکرد تا الان ک ۵سالشه . حمومو دوست داره