2777
2789
عنوان

خانوما بچه های شما هم تو حموم گریه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 40 پست

دختر من از اول عاشق حموم بود و موقع شستن سر یکم نق میزد اما جدیدا موقع سر شستن هی گریه میکنه و جیغ های بنفش میزنه منم بزور میشورم چیکار کنم 😅😅

دختر من یاد گرفته تو اون وان میخوابه جدیدا بنظرم بچه ام استعداد و علاقه خاصی به شنا داره ولی کسی نیست ببره اش خودمم باردارم 

دو سال و نیمه طبیعیه فکر کنم رفتارشوون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم باور کن گربه شور میکنه میاد بیرون

۴ سالشه فکر نکنم بتونه کلک بزنه 😂

مادرم پیشش هست جهت اطمینان 😂

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗
یا خدا تا پنج سالگی که من سکته میکنم با این اخلاقش آروم لیفش میکشم انقد گریه میکنه هرکی ندونه انگار ...

من اول یکم شامپو میریزم کف دستم با دسسست میکشم همه جاش و اب میکشم.

بعد پشت موهاش

بعد میخوابونمش کف سرش

در اخر فقط صورتشو یه اب خالی میدمش بیرون

اما تو لگن اب جمع میکنم

دوش اصلا

بازم یجاهاییش گریه میکنه و لبهاش کبود میشه

دختر من از اول عاشق حموم بود و موقع شستن سر یکم نق میزد اما جدیدا موقع سر شستن هی گریه میکنه و جیغ ه ...

ای جانم نه دختر من از اول بدش میومد

خدا برات حفظش کنه سختت نیست عزیزم با بچه این سنی بارداری به نظرم سخت میاد

باید ببینی تو چی استعداد دارن و بیفتی دنبال شکوفا کردنش منم حس میکنم دختر در زمینه نقاشی استعداد داره

پسرمنم همین بود، سازکاری کن باهاش، اول رو سرخودت بریز چشاتو ببند بادعن فوت کن ببینه اب وارد مجاری نم ...

درسته باید حوصله به خرج داد راستش فکر کردم فقط دختر من اینجوریه الان که دوستان گفتن بچه های اونام همین قدر حساس بودن سعی میکنم بیشتر صبوری کنم ممنونم ازت

گلم میخوای کلاه حمام بگیر براش که حس خفگی نکنه

بخدا تو فکرم بود اما دختر من یه چیزایی زود براش عادت میشه و دیگه بیخیال نمیشه که وارد فاز طبیعیش بشیم و اونو ترک کنه میترسم بگیرم دیگه تا بیست سالگی بخواد با کلاه بره حمام😂