2777
2789
عنوان

خانوما بچه های شما هم تو حموم گریه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 40 پست
ای جانم نه دختر من از اول بدش میومد خدا برات حفظش کنه سختت نیست عزیزم با بچه این سنی بارداری به نظر ...

خدا داد و ما هم شکر کردیم دیگه قطعا سخت که هست ولی خدا توانایی میده همین که دیگه تنها نیست برام خیلی خوبه 😊

دختر من با عروسک هاش میاد حموم بعضی وقتا این عروسک پولیشی ها رو هم میاره 

موهای عروسک هاشو با کف میشوره خودش و کلی بازی میکنه وقتی میایم بیرون دست و پاش اصطلاحا پیر شده و لپاش قرمز قرمز 😅

شمام با اسباب بازی های مورد علاقه اش ببرش حموم 

من جدیدا برای دخترم آبرنگ میبرم تو حموم اجازه میدم رو دیوار نقاشی کنه خیلی دوست داره ی ساعت قشنگ بازی میکنه 

و اینم بگم موهاشون بلند میشه کلافه میشن من دو هفته پیش موهای فرفری دخترمو زدم تا سبک بشه چون کلا با شونه کردن و گل سر و کش مشکل داره گفتم تا بزرگ تر شه یکم بفهمه لااقل موهاش همش تو چشمش نباشه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آب رو بزار با دمای بدن خودشتنظیم کنه . ببین شاید سرده یا گرمه برای  بدنش . سرش رو شستنی خودت ...

آب رو به داغ باشه که همسایه ها رو میریزه سرم خواهر کاملا ولرم میکنم براش موندم دوروز دیگه هوا سرد شد بکم لاید آب گرمتر باشه چه گلی سرم بگیرم😁خداروشکر که دوس داره حموم‌کردن برا ما شده عذاب یعنی با کلی بازی و شعر بازم گریه میکنه 

خدا داد و ما هم شکر کردیم دیگه قطعا سخت که هست ولی خدا توانایی میده همین که دیگه تنها نیست برام خیلی ...

خداروشکر عزیزم قطعا تفاوت سنی کم عالیه منم تصمیم دارم انشالله سه ساله که شد اقدام کنم

پولیشی تا الان نبردم اونم حتما امتحان میکنم شاید فرجی شد من آروم رو بدنشم میریزم باز با اینکه آب داغ نیست گریه میکنه یا از اینکه کف رو بدنشه حس بدی داره میگه کثیفه امیدوارم بزودی این عادت از سرش بیفته و یه بار ما با دل خوش بریم حموم و دربیاییم😄

فوبیای  یهویی بچه ی یساله که نمیدونم منشاش چیه😕

هنوز کوچیکه با خیلی از صداها آشنا نیست دروغ چرا من خودمم الان سی رک رد کردم از این صداها که گفتی البته به جز صدای دوش میترسم ولی میتونم به ترسم غلبه کنم اما بچه شما چون کوچیکه با شنیدنشون گریه زاری راه میندازه

خداروشکر عزیزم قطعا تفاوت سنی کم عالیه منم تصمیم دارم انشالله سه ساله که شد اقدام کنم پولیشی تا الا ...

خخخخ دخترا کلا ایراد گیرن دختر من جدیدا یاد گرفته همه چی رو بو میکنه و بخواد کاری نکنه میگه بو میده 😅😅

عروسک پولیشی رو فقط حواست باشه یواشکی قبل یا بعد خودش ببری تو حیاط یا بالکن چون خیلی خیس میشه بخواد با خودش ببره بیچاره ای 😅😅

من آب میریزم یکم تو وان اول خودش دست میزنه ببینه داغ نیست میپره توش 

جدیدا رو چهارپایه کوچولوش هم میشینه شاید دختر شمام از 4پایه استقبال کنه البته باید حواست باشه از پشت نیافته ی هو 

خخخخ دخترا کلا ایراد گیرن دختر من جدیدا یاد گرفته همه چی رو بو میکنه و بخواد کاری نکنه میگه بو میده ...

ببین هرچی نوه مامانم داره من بزرگ کردم همشون پسرن و ایراد گیر نبودن حالا دختر خودم انقد حساسه تعجب میکنم میگم وا پس چرا اون طفلیارو من هرکار میکردم جیک نمیزدن😂

دختر من هرکاری رو بخواد نکنه میگه کثیفه جدیدا هم میگه من بلد نیستم😅

چهارپایه هم داره گلم همه اینا رو تو مرحله بازی دوس داره اما امان از اینکه حس کنه میخوام بشورمش با اینکه با ملاطفتم میشورمشااا

ببین هرچی نوه مامانم داره من بزرگ کردم همشون پسرن و ایراد گیر نبودن حالا دختر خودم انقد حساسه تعجب م ...

ای جانم ماشاالله شیطونک پس من دختر من دختر منم میگه بلد نیستم یا لباس هاشو جدیدا خودش انتخاب میکنه

دوست نداشته باشه میگه دوست ندارم بزرگه اندازه نیست 😂

باید سرشو گرم کنی در نهایت جیغ رو میزنن اگر گریه هم نکنن 

من خیلی هم لطیف نمی‌شورم اینم بگم اوایل چرا ولی نمیدونم از بارداریمه یا چی حس میکنم بدنش بو میده طفلک سفت و سخت میشورمش😅😅

اونم مثل ماهی سر میخوره هی