2777
2789
عنوان

مامانم دوستشو به بابای متجاوزم پیشکش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 58 پست
منظورم این بود به خانواده ش نگه مذهبی مگه این همه راه افتادن میرن کربلا مذهبی ان؟ هر کی ب دلیلی رف ...

خانم من که مخالف کربلا رفتن و مذهبیون نیستم..

منظورم این بود که هرکسی میتونه پشت اسم دین قایم بشه و گناه کنه. به یه خانم توسط یه مرد تعرض شده.. خبرشم همه جا پخش شده

درسته عزیزم کلا میگیم که اینا مذهبی نمان. خودشونو مذهبی نشون میدن که بگن ما خیلی خوبیم هیچ گناهیی نم ...

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم کلا میگیم که اینا مذهبی نمان. خودشونو مذهبی نشون میدن که بگن ما خیلی خوبیم هیچ گناهیی نم ...

نه نه اصلا آدمای ریاکاری نیستن خیلییییی از ته دل مذهبی ان مامانم بابامو مذهبی کرده اگه اسم مذهب و رضایت شوهر و اسم ائمه نبود ک مامانم انقدر به یک متجاوز سرویس و حق نمیداد

خدایا همه تنهامون گذاشتن تو تنهامون نذار🥺💚

شما مذهب برات خوب تعریف نشده بهتره بیشتر مطالعه کنی

من اصلا هیچی برام درست تعریف نشده. بابامم حق داشته بهم دست بزنه چون سید اولاد پیغمبره من زیاد گندش میکنم شما ببخشید

نه تنها کسایی که دارم پسرم شوهرم و پدرشه ن هیچکس دیگه

نرفتی پیش روانپزشک ؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من اصلا هیچی برام درست تعریف نشده. بابامم حق داشته بهم دست بزنه چون سید اولاد پیغمبره من زیاد گندش م ...

کلا خانوادگی متوهم هستیم

بابات فاسده نگو اولاد پیغمبر

بیمار جنسیه

نجو مذهبیه

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

حالا مشکلی با  دوست مادرت اگه صیغه بابات شده ندارم چون با رضایت مادرته. اما دست درازیه😑

خواهرمم گفت به خواهرزادمم دست زده اما انقدر جسارت نداره ک بیخیال بشه چون خواهرم فرزند شهیده و ناتنی و تنها کسش مادرشه و چطور بیخیال همه کسش بشه 

خواهرمم گفت به خواهرزادمم دست زده اما انقدر جسارت نداره ک بیخیال بشه چون خواهرم فرزند شهیده و ناتنی ...

واااااییی این چه توبه ای پس لعنت بهش توروخدا مواظب اون بچه دیگه باشید مث شما روانش بهم نزنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من اصلا هیچی برام درست تعریف نشده. بابامم حق داشته بهم دست بزنه چون سید اولاد پیغمبره من زیاد گندش م ...

همینه دیگه سیدا و مذهبی ها به صیغه اعتقاد دارن 

نمیدونم این زنها که شوهراشون میرن زن صیغه میکنن واقعا مشکلی ندارن؟یعنی راضی ان؟