2777
2789
عنوان

مامانم دوستشو به بابای متجاوزم پیشکش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 58 پست
کلا خانوادگی متوهم هستیم بابات فاسده نگو اولاد پیغمبر بیمار جنسیه نجو مذهبیه

چیزی ک از بیرون دیده میشه گفتم.من از بیرون یک فاسد متحجرم و پدرم یک مذهبی دو آتیشه و خانوادم یک خانواده مذهبی و محبوب  و من یک شخص مرتد منفور

خدایا همه تنهامون گذاشتن تو تنهامون نذار🥺💚

واااااییی این چه توبه ای پس لعنت بهش توروخدا مواظب اون بچه دیگه باشید مث شما روانش بهم نزنه

مگه میشه پدربزرگت بهت دست بزنه روانت سرجاش بمونه من تنها نیستم هزاران و میلیون ها دختر دیگم ساکت شدن از ترس آبرو اما یک روز دلم میخواد صدامو همه دنیا بشنون چون نباید چون دختریم ساکت باشیم چون فقط صدای من نیست صدای هزاران دل شکسته و روان های مخدوش شده س و خانواده منم تحت تاثیر قرار میگیره چون من آدم سالمی نیستم آدم قبل اون اتفاق نیستم.من تا چند وقت بعدش هرکی تو خواب انگشت بهم میزد با وحشت از خواب بیدار میشدم بعد از یک مدت بابام بی دلیل شبا میترسید یکی رو میدید چه تو خواب چ بیداری.حالا شما بگین داره داستان میگه اما وقتی منو دید یک بار یادم نمیره جلوی سینک ظرف شب بود انقدر داد زد گفت تو کی هستی و کلا وحشت میکرد و میترسید کسی رو میدید

امیدوارم خداش ببخشه و منم هزاران بار بخشیدم واسه سبکی روحم اما نمیتونم فراموش کنم ک میدونم ریشه تو بی تفاوتی خانوادم داره و اون زخمایی ک هنوز روی روحم موندن بدون نوشدارو و بدون پانسمان از طرف خانواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به رو بابات اوردی 

چطور نیارم الان سی سالمه دیگه دوازده سیزده ساله نیستم الان دلیل همه چیزو میتونم تشخیص بدم چرا نباید ب روش میاوردم

مگه میشه پدربزرگت بهت دست بزنه روانت سرجاش بمونه من تنها نیستم هزاران و میلیون ها دختر دیگم ساکت شدن ...

عزیزم انشالله یه روزی بتونی فراموش کنی و به ارامش برسی 

منم دونفرو میشناسم بهشون دست درازی شده و روح روانشون بدتر از خودته 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
همینه دیگه سیدا و مذهبی ها به صیغه اعتقاد دارن  نمیدونم این زنها که شوهراشون میرن زن صیغه میکن ...

مامان من که از ته دل راضیه یعنی اینو یک چیز واجب میدونن ک شوهرشون حتما تمکین بشه خودشون نتونستن یکی رو جور کنن یا اجازه بدن خودش جور کنه 

چطور نیارم الان سی سالمه دیگه دوازده سیزده ساله نیستم الان دلیل همه چیزو میتونم تشخیص بدم چرا نباید ...

خوب کردی 

از خجالت باید اب میشد

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
جوک نیست. توی کربلا به یه خانم چادری تعرض شده. برخلاف قانون نی نی سایته و من چیزی نمیگم برای سیده ...

منم۴ساله با سیدم فهمیدم لجنههه لجن صیغه رو بد نمیدونه ویکیو صیغه کرده هول خاک برسرش😭

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
عزیزم انشالله یه روزی بتونی فراموش کنی و به ارامش برسی  منم دونفرو میشناسم بهشون دست درازی شده ...

مرسی عزیزم بیشتر دوست دارم یک روز همه چیز فاش بشه و اون روز من دیگه نباشم تا خانوادم از عذاب وجدان های خوابشون بمیرن دلم میخواد برم نباشم من توی خانواده خودم غریبم توی شهر و کشور خودم غریبم چون دارمشون و انگار ندارم کاش چیزی ب اسم خانواده وجود نداشت

مرسی عزیزم بیشتر دوست دارم یک روز همه چیز فاش بشه و اون روز من دیگه نباشم تا خانوادم از عذاب وجدان ه ...

😪🥲🥲🥲🥲

چه سمی خوندم من 

ازین دست سم ها توی دور برمون کم نیست فقط خیلی شیک و مجلسی لاپوشونی میشه و همیشه پیروز این داستان ها مردا هستن