2777
2789
عنوان

مامانم دوستشو به بابای متجاوزم پیشکش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 58 پست
مذهبی جوک میگی😂😂😂😂😂

جوک نیست.

توی کربلا به یه خانم چادری تعرض شده.

برخلاف قانون نی نی سایته و من چیزی نمیگم

برای سیدها شخصا احترام قائلم ولی مذهبی بودن فرد دلیل بر خوب بودنش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم مطمئنم یا کربلان یا تو راه برگشت از سفر اربعین...

جالبه بابام میگه من یک غلطی کردم هی این داره ازش سو استفاده میکنه من که بالاش نپریدم... یعنی اگه بالام میپرید کار بدی بود الان که فقط دستمالی کرده قابل بخششه.گفت من نماز میخونم روزه میگیرم توبه کردم گفتم مگه نمیگین تا بنده نبخشه خدا نمی بخشه.گفتم بزنه به کمرت نماز روزت مامانم گفت یعنی چی بزنه ب کمرش مگه کار بدی کرده نماز خونده😏

خدایا همه تنهامون گذاشتن تو تنهامون نذار🥺💚

متأسف و متأثر شدم واقعا از چیزای که شنیدم عزیزم..😒

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
الانم مطمئنم یا کربلان یا تو راه برگشت از سفر اربعین... جالبه بابام میگه من یک غلطی کردم هی این دار ...

یعنی به رو بابات اوردی 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

الان تو‌بچه این بابایی یا ناپدریت؟؟ 

اعصابم بهم ریخته خدا بهمون رحم کنه دیگه اززندگی کردن میترسم از وقتی اومدم این سایت و این چیزا شنیدم حالم از زندگی ووقتیعی که برا ادم میوفته  میگرخم😭🤦🤦🤕

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
جوک نیست. توی کربلا به یه خانم چادری تعرض شده. برخلاف قانون نی نی سایته و من چیزی نمیگم برای سیده ...

درسته عزیزم کلا میگیم که اینا مذهبی نمان. خودشونو مذهبی نشون میدن که بگن ما خیلی خوبیم هیچ گناهیی نمیکنیم درصوتی که یواشکی همه کار میکنن. کسی که واقعا مذهبی باشه نباید یدونه گناهم انجام بده

ولمون کن 

جوک نیست. توی کربلا به یه خانم چادری تعرض شده. برخلاف قانون نی نی سایته و من چیزی نمیگم برای سیده ...

منظورم این بود به خانواده ش نگه مذهبی

مگه این همه راه افتادن میرن کربلا مذهبی ان؟

هر کی ب دلیلی رفته

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

مذهبی جوک میگی😂😂😂😂😂

واقعا نه قضاوتاتون برام مهمه نه دردی رو ازم دوا میکنه ن میدونم بازدید از نی نی سایت چ تاثیری توی روند پولدار شدن من داره ک بخوام دروغ بگم. من فقط میخوام بگم متنفرم از هرچی نجاسته ک پشت هر توجیهی چ اسمش دین باشه چ چیز دیگه قایم بشه

خدایا همه تنهامون گذاشتن تو تنهامون نذار🥺💚

اسی جدا شدی از شوهرت

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
واقعا نه قضاوتاتون برام مهمه نه دردی رو ازم دوا میکنه ن میدونم بازدید از نی نی سایت چ تاثیری توی رون ...

شما مذهب برات خوب تعریف نشده

بهتره بیشتر مطالعه کنی

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت