2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه؟ مثلا چیا یاد میدن؟ کجا بابد بریم اولش؟

عزیز برید خود آموزشگاه های دولتی فنی حرفه ای شهرتون یا خود سازمان دولتی بعد لیست رشته ها رو میگن ، میتونید همین الان هم داخل نت سرچ کنید سازمان فنی حرفه ای بعد یک قسمتی داره به نام ثبت نام کارآموز بعد دوره ها رو سرچ کنید همه دوره ها رو نمایش میده و میتونید انتخاب کنید 

مثلا دوخت سنتی 

نازک دوز _ تولید پوشاک و همه رشته های هنری ، آرایشی و خیلی خیلی دوره های متنوع برگزار میشه 

حتما شرکت کنید خوبه مدرکش برای اشتغال آزاد و کارآفرینی و شروع به کار معتبر هست . با توجه به علاقه خودتون در دوره ها شرکت کنید 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
عزیزم عضو میشی بعد میری تبلیغات سایتا رو نگاه میکنی ماهیانه جمع هر سه تاش میشه 120تومن 

حتما همینقدر میشه یابستگی داره چقدر تبلیغ نگاکنی؟ چقد برداشت کردی

کلاهبرداری نیس؟😂

اندکی صبر...🤍🌱

مرسی عزیزم دلم ایشالله شماهم همیشه موفق و پیروز باشی ❤😘

فدات 

خیلی ممنونم

❤😍🥰🤩💘⚘🌺🌺⚘💙💖🌷🌹🌷🎉💖🥀❤💘💜💘💞🤩💞🤩😍💘😍💘💞💘💘😍💘😂😐🥰❤😍⚘🙁⚘🙁🌹⚘🌷💖💖😔🥀🥀😚😚❤🤩❤🥰🤩

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حتما همینقدر میشه یابستگی داره چقدر تبلیغ نگاکنی؟ چقد برداشت کردی کلاهبرداری نیس؟😂

نه تبلیغاتش یه تعداد مشخصیه مثل 10تا 12دونه هر روز میبینی 

من برداشت کردم اما دوباره تو خود سایته باهاش رباط خریدم خودت واردش بشی متوجه میشی چی میگم کامل توضیح داده.یکیشون سقف برداشتش 15تومنه یکیشون 7تومن اون یکیم 20تومن

چجور زرنگ باشیم بیشتر میتونیم دراریم

ببین من برا اینکه بفهمم واقعیه یا نه برداشت زدم شد 20هزار تومن بعد باهاش زیر مجموعه خریدم با همون 20تومن بعد متوجه شدم اگر کسیم معرفی کنم بابت بازدید اونم یه مبلغی بمن میدن (یعنی مثل شما هر روز بازدید میکنین 100تومن بابت بازدید روزانه شما بمنم میدن)میتونی خانوادتو عضو کنی اما با هر گوشی فقط یه نفر میتونه عضو بشه

لینک دوره های  فنی حرفه ای 

https://reg.irantvto.ir/course

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
ببین من نمیدونم چرا پیدا نمیتونم کنم دوس دارم برم دوره ارایشگری https://as3.ninisite.com/statics/for ...

عزیز لینک رو خدمتتون می‌فرستم بعد چون نی نی سایت خرابه لینک آبی نمیشه . خودتون کپی کنید داخل مرورگر سرچ کنید سایت باز میشه 

https://reg.irantvto.ir/course