2777
2789
موفق باشی عزیزم لطف دارید 🌸🌸🌸😍🙏 إن شاءالله هر رشته و کاری رفتید خودتون از استاد ، اینترنت و کت ...

مرسی عزیزم انشالله 😍❤

خودمم کلاس خیاطی میرم شاید یکی از کلاسای خیاطی رو رفتم و حرفه ای شدم تو این‌کار  از طرفی ام زیاد علاقه ندارم به خیاطی نمیدونم چ کنم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما همینقدر میشه یابستگی داره چقدر تبلیغ نگاکنی؟ چقد برداشت کردی کلاهبرداری نیس؟😂

عزیز اینم هست کلیکیه درامدش بیشتر از سایتای دیگس اما دامنه فعالیتشم بیشتره  فقط برای فعالیت تو هر قسمت راهنماشو مطالعه کن

https://mitrarank.ir/reagent/138502

دلم میخواد برم باشگاه برم با دوستام بیرون ولی پول ندارم از خوانوادمم خوشم نمیاد بگیرم تا کی از خوانو ...

چند تا قمی و مشهدی دیدم ک مث شما همین حرفو میزدن دلیل خاصی داره از خانواده نمیخاید افکارتون مث افغان هاس