2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر خوبیه چنتا پیدا کنم ببینم کدوم خوبه مرسی قشنگم مهربون❤❤

قربانت برم 

💜❤

حتی فروشندگی جاهایی که حرفه ای بلدن بری خودش باعث میشه بعدش بتونی همون کارو خودت مستقل انجام بدی

ان شالله که 

موفق باشی 

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
فنی حرفه ای که دوره هاش خیلیم گرونه اصلا رایگان نداره

خود فنی حرفه ای که دوره ها رایگانه . آموزشگاه های آزاد پول میخواد البته استان تهران رو اطلاع ندارم شهرستانها که پولی نمی‌خواد بازم اطلاعی بگیرند از خود فنی حرفه ای

داخل سایت فنی حرفه ای آموزشگاه های دولتی رو من نگاه کردم فقط مبلغ آزمون میخواست یعنی با مبلغ ۵۰ هزار و ۱۰۰ که برای آزمون هست میشه شرکت کرد ولی بعد دوره ممکنه وسایل بخواد که بر عهده فرد هست ، نسبت به آموزشگاه های آزاد مطمئنا بهتره 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧