2777
2789
عنوان

حسابداری یاد گرفتنش راحته؟

1142 بازدید | 15 پست

شغل خوبیه ؟

میشه با یوتیوب فیلم دیدن فقط یادش گرفت؟ 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم برو موسسه های فنی حرفه ای یا جهاد دانشگاهی دوره شو بگذرون  فکر نمیکنم با یوتیوب دیدن ک ...

اخه میگن اونا خیلی پایه درس میدن زیاد ارزش نداره 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
اگه منظورت برنامه حسابداری اره ولی خود حسابداری رو نه.البته الان هرکی برنامه بلد باشه استخدام میشه

چیا باید بلد باشم

حسابداری تئوری و عملی خیلی با هم فرق دارن و اینجوریه که اول باید اصول اولیش رو یاد بگیری بعد تو یکی از زیر شاخه هاش حرفه ایی بشی از اول مشخص کن بعد یادگیری میخوایی کجا پشغول بکار بشی و باید و باید نرم افزار های موجود تو بازار کار رو که استفادش بیشتره یاد بگیری مثل سپیدار یا همکاران سیستم یا هلو که خیلی راحته و نمیدونم الان باز ازش استفاده میکنن یا نه و بازار کارش خوبه اما باید دست پر باشی 

حسابداری تئوری و عملی خیلی با هم فرق دارن و اینجوریه که اول باید اصول اولیش رو یاد بگیری بعد تو یکی ...

حسابداری پیمانکاری میدونید چجوریه 

بستگی داره.برنامه هلو 

نه منظورم مباحثی که گفتینه 

حسابداری پیمانکاری میدونید چجوریه 

تاجایی که اطلاع دارم از اسمشم پشخص برا شرکت های پیمانکاری هستش از براورد هزینه های پروژه بگیر تا ریزترن کارای مالی به عهده حسابداره 

میدونی باید از کف بازار شروع کنی تا برسی به پیمانکاری باید تجربه داشته باشی مدرک حسابداری بگیر بعد برو یکی از این برنامه های سپیدار یا همکاران سیستم رو یاد بگیر 

تاجایی که اطلاع دارم از اسمشم پشخص برا شرکت های پیمانکاری هستش از براورد هزینه های پروژه بگیر تا ریز ...

من تو شرکت پیمانکاری هستم رییسم گفت برو حسابداری یاد بگیر حسابدار بشو اینجا برای همین میگم که میتونم از پسش بر بیام

من تو شرکت پیمانکاری هستم رییسم گفت برو حسابداری یاد بگیر حسابدار بشو اینجا برای همین میگم که میتونم ...

یدونه مدرک دیپلم بگیر و همزمان برنامه ایی که تو شرکتتون استفاده میکنن رو اموزشش رو ببین 

اول تو همون شرکت به عنوان کمک حسابدار مشغول شو روال کار و اصولش رو یاد بگیر بعد حسابدار شو 

یدونه مدرک دیپلم بگیر و همزمان برنامه ایی که تو شرکتتون استفاده میکنن رو اموزشش رو ببین  اول ت ...

مرسی عزیزم