2777
2789
عنوان

آش نذری دارم بیاین

165 بازدید | 12 پست

سلام خانوما خوبین

من هر سال یه مقدار آش نذری میپزم

امسال خانوم همسایمون پنجاه تومن پول بهم داد گفت باهاش عدس بخر برای آشت

حالا سوالم اینه آیا من باید حتما همین پول رو ببرم باهاش عدس بخرم؟ اگر مثلا کارت بکشم اشکال داره؟

خدایا شکرت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت بکش عب نداره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

با پول اون باید حتما عدس بخرید ولی فکر نکنم مهم باشه از کارت بدید یا نقد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با پول اون باید حتما عدس بخرید ولی فکر نکنم مهم باشه از کارت بدید یا نقد

ببین اون یه اسکناس پنجاهی به من داد حالا سوالم اینه حتما باید همین اسکناسو ببرم مغازه 

خدایا شکرت🙏

کسی میدونه عدس کیلویی چنده و پنجاه تومن چقدر میشه

ما یکی دو روز قبل عاشورا عدس و کیلویی ۶۰ خریدیم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ببین اون یه اسکناس پنجاهی به من داد حالا سوالم اینه حتما باید همین اسکناسو ببرم مغازه 

نه بابا 

تو برو کارت بکش چه اشکالی داره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نه لزومی نداره فقط حتما پول اون باید عدس خریده بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ