2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا عشق و حال کن من مجرد بودم تا دو سال اول شاغل بودنم اونقدر لباس و کیف و کفش میخریدم لواز آرایش و هر روز انواع کافه و رستوران سفر تا دیگه بعد دو سال افتادم به پس انداز کردن 

بریز داخل حساب مامانت 

رمزش هم خودش داشته باشه بهت نگه 

توهم نمیتونی برش داری

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

برو یه حساب قرض الحسنه باز کن کارت هم نگیر و همیشه همون موقع که حقوقتو گرفتی نصفشو بریز تو اون حساب. نصفه دیگه هم که در دسترست هست قبض موبایل و ... را پرداخت کن برای لباس و رستوران هم باید یه کم جلو خودتو بگیری. باید با نفست مبارزه کنی که الکی هی لباس نخری و مداوم رستوران نری. هرازگاهی برو. سفر هم خب اشکال نداره در حد اعتدال بری نه خیلی زیاد

من اول ماه پول پسنداز رو میریزم کارتی که اس بانکش غیر فعاله میگم خرج شد دیگه ندارم با باقی ادامه میدم . ماه اول دوم یه خورده سخت بود الان یاد گرفتم . چون فکر میکنم پولم کلش همینه. 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

منم😐

میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕