توشامپو میریزم دوساله ریزش خیلی خیلی کم شده روزی ۳تا دونه شاید بریزه البته گلاب هم میریزم
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من توشامپو میریزم دوساله ریزش خیلی خیلی کم شده روزی ۳تا دونه شاید بریزه البته گلاب هم میریزم
آبی که برنج رو باهاش نم میکنی؟
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من توشامپو میریزم دوساله ریزش خیلی خیلی کم شده روزی ۳تا دونه شاید بریزه البته گلاب هم میریزم
واقعا خراب نمیشه شامپو؟
چجوری درستش کردی؟
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
برای مو امتحان نکردم فقط برای پوستم امتحان کردم ؛معرکه بود
خیار یخ زده هم عالیه برای پوست
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من واسه ریزش میزدم دوسال پیش موهام از تیرویید دسته دسته میریخت بعد اولش آلوئرا میزدم خوب بود ریزشم کم کرد ولی دیگه سختم بود ادامش ندادم،حدود یک ماه زدم ولی بعد اون برنج نیم دونه خیس میکردم با گلاب میریختم توشامپوم کم کم بعد ۶ ماه ریزشم از بین رفت دیگه عادت کردم همیشه میریزم
راستی موهام مشکی تر شد
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
یه مشت برنج نیم دونه خیس میکنم آبش تا یک ماهه خوبه
یه مشت برنج نیم دونه خیس میکنم آبش تا یک ماهه خوبه
برنج ایرانی یعنی؟ چند ساعت نم بمونه؟
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....