2777
2789
واقعا خراب نمیشه شامپو؟ چجوری درستش کردی؟

نمیدونم برای منکه جواب داده 

یه مشت برنج خیس میکنم با گلاب قاطی بعد آروم میریزم توشامپو تکونش میدم میذارم حموم هر سری رفتم مصرف....

موهای مشکی نمیخوای امتحان نکن 

سیاه تر میکنه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
چطوری استفاده کردی عزیزم

یه استکان برنج ایرانی رو میذاشتم بپزه

اب برنج رو وقتی سرد شد از صافی رد میکردم میریختم داخل یه بطری اب معدنی و شب میزدم به پوستم میذاشتم تا صبح بمونه

خیار هم یه سرشو با چاقو میبردیم و میذاشتم فریزر یخ بزنه و صبح ها صورتمو باهاش ماساژ میدادم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج ایرانی یعنی؟ چند ساعت نم بمونه؟ 

بله نیم دونه من خیس میکنم ش۰چب خیس میکنم صبح میریزم شامپو

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
برنج نیم دونه رو چندساعت میزاشتی بعد دیگه برنج رو نمیجوشوندی؟

نه فقط خیس میکنم شب خیس میکنم صبح میریزم تو شامپو

حتما باید برنج نیم دونه باشه؟

نه عزیزم من دوست شمالی دارم اون برام نیم دونه میاره

شما ایرانی سالم بریز

نمیدونم برای منکه جواب داده  یه مشت برنج خیس میکنم با گلاب قاطی بعد آروم میریزم توشامپو تکونش ...

مویی برام نمونده که بخاد رنگش برام مهم باشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
مویی برام نمونده که بخاد رنگش برام مهم باشه

امتحان کن ان شاالله هم ریزش میره هم رویش مجدد داری فقط صبور باش تا یکسال بزن

امتحان کن ان شاالله هم ریزش میره هم رویش مجدد داری فقط صبور باش تا یکسال بزن

ممنوون عزیزم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من واسه ریزش میزدم دوسال پیش موهام از تیرویید دسته دسته میریخت بعد اولش آلوئرا میزدم خوب بود ریزشم ک ...

برنج و چند ساعت خیس میکنید ؟

آب برنج و با گلاب قاطی میکنبد؟

و خدایی که در این نزدیکیست...
برنج و چند ساعت خیس میکنید ؟ آب برنج و با گلاب قاطی میکنبد؟

بالاتر توضیح دادم عزیزم 

بله قاطی

نه عزیزم من دوست شمالی دارم اون برام نیم دونه میاره شما ایرانی سالم بریز

منم نیم دونه زدم واقعا تاثیرش با برنج هندی فرق داره قبلا از اون برنج مون ک هندی قاطیش بود میزدم اصلا انگار نه انگار ولی نیم دونه ی بار زدم با عسل به پوستم اصلا خیلییی عالی بود آبرسانمم این تاثیری نداشت

آلو ورا رو چجوری میزدی؟ 

اینجا میگفتن بریزید مخلوط کن من حوصلم نمیگرفت 

هر روز یه تیکه به اندازه کف دست برش میدادم وسطش با چاقو باز میکردم میمالیدم کف سرم وسطش هی با چاقو میتراشیدم میمالیدم همه جای کف سرم بعد ۴یا۵ ساعت میرفتم حموم مثلا صبح ساعت ۱۰ میمالیدم ۵ بعدظهر میفرتم حموم 

موهام هم سیاه شد هم رویش مجدد داشت ولی ریزشم کمی کمتر کرد  مثلا روزی ۲۰۰ تا میریخت این کرد ۱۰۰ تا 

ولی آب برنج از ۲۰۰ تا شد ۵ تا دونه ولی بعد ۶ ماه 

ولی آلوئرا رویش مجدد داشت مو ریزه معلوم بود کف سرم