اگه طلا اینا برای فروش ندارین ببین وام ودیعه مسکن میتونین بگیرین یا امتیاز وام رسالت رو بخرین یا بگردین یه خونه ی ارزونتر پیدا کنین یا مراکز خیریه شهرتون برین ببینین خیری پیدا میشه بهتون کمک کنه یانه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بزن تو نت ببین نزدیکترین بانک رسالت به شما کجاست بعد برو بپرس افساطش فک کنم سنگین باشه ببین توان پرداختشو دارین یانه البته بری حصوری شرایطشو دونه دونه بپرسی باید صامن اینا هم داشته باشی بگردی دنبال کسی که میخواد امتیازشو بفروشه و امتیازشو بخری از خود کارمندای بانک بپرسی احتمالا راهنماییت بکن فقط اول مطمئن شو بهتون میدن یانه بعد بخرو البته از جای مطمئن ببین سرت کلاه نذارن یابا یه ادم وارد برو میگن سودش دو درصده خودت هرسوالی داری برو بپرس ولی بنظرم اگه نمیتونی اقساطشو بدی بری یجای ارزونتر و کوچیکتر بشینی شاید بهتر باشه به هرحال ان شاءالله خدا خودش نجاتتون بده