2777
2789
عنوان

دعوت به مصاحبه فرهنگیان

107 بازدید | 5 پست

بچه ها من رتبم ۱۰۰۰۰ هست بعد بالا اول من پرستاری ها رو زدم خیلی شهر ها همه بومی ها هم زدم حتی جیرفت ک تا۲۱۰۰۰ میگیره بعد اون اومدم فرهنگیان زدم الان دعوت به مصاحبه شدم این یعنی ک پرستاری قبول نشدم

سوال منم هست چن نفر اینجا گفتن نه به این معنی نیست

اخه منم اونایی ک بالای فرهنگیان زدم شانس قبولیم خیلیه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم☹

حالا من مصاحبه ک قبول شدم وسوسه شدم ک برم😂😭پشیمونم چرا اول نزدمش.

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

دقیقا منم☹

استارتر تو نمیدونی ک اگ مصاحبه هم قبول شیم دیگ قبولیمون 100 درصدیه یا باز سنجش میاد اولویت هارو نگاه میکنه؟ 

من شنیدم اولویت نگا میکنه مثلا من زیست سلولی قبل فرهنگیان زدم احتمالا همونو میارم😑ولی از مشاور پرسیدم گف نه جداعه دیگ قبول شی تمومه

گیجم بخدا