2777
2789

من وقتی از سر جام بلند میشم یا وقتی میوفتم رو تختم همون موقع قفسه سینم فشار میاد فقط همون لحظه ها

بعد که مثلا راه میزم یا دراز کشیدم خوبم 

علتش چیه؟؟؟کسی اینجوری هست؟

تپش قلب هم وقتی اعصابم خورده دارم و دکتر قلب رفتم یه بار نوار و ازمایش خون داد و گفت چیزی نیست از اعصابه و پرانول بخور که نمیخورم خیلی وقته

ولی این فشار نمیدونم از چیه 

تیرویید کم کار دارم که دارو میخورم 

گاهی هم دهنم ترش میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز تا حالا اینطور شدم 

وقتی خم و راست میشم یا برا نماز سجده میرم انگار قفسه سینم میخواد شکافته بشه قلبم بیوفته بیرون 

همین الان که دراز کشیم درد میکنه 

میترسم سکته کنم 🥴

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
شماهم قفسه سینت اینجوری میشد مگه؟

سلام من از قلب نوار اکو و تست ورزش دادم مشکلی نبود ولی مثل شما احساس فشار رو دارم معدم مشکل داره نمی‌دونم ورمو داره یا نه ولی سمت چپ شکمم یکم برآمده ست سونو دادم قبلا چیزی نبوده