صرفا تیتر خاصی نداشته باشه مثلا دلمون گرفت بیایم حرف بزنیم سوالی داشتیم بیایم بپرسیم حوصلمون سر رفت حرف بزنیم چندسال پیش یه دورهمی اینطوری زده بودن اسمش به صرف چای بود خیلی خوب بود خودمونی شده بودن کاربرا البته کسی منو تحویل نمیگرفت😔😂 ولی خب وایب خوبی داشت✨️
خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙 دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی لطف میکنی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
کجا نی نی سایت یا روبیکا اینا من از نی نی سایت زیاد سر در نمیارم تو روبیکا گپ بزنیم لینک بزاریم اینجا خیلی بهتره