2777
2789

چند تا از بهترین رمان ها و آثار ادبی که خوندم و دوست داشتم رو میزارم اینجا 

شما هم دوست داشتی معرفی کن 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

رمان ایرانی:

سال های ابری از دکتر علی اشرف درویشیان

چشمهایش از بزرگ علوی

سو و شون سیمین دانشور

شازده احتجاب از هوشنگ گلشیری

شوهر آهو خانم از علی محمد افغانی

سگ ولگرد  از صادق هدایت

بوف کور هدایت

انتری که لوطی اش مرده بود از صادق چوبک

داستان کوتاه قفس از چوبک

سمفونی مردگان از عباس معروفی

سال بلوا عباس معروفی

یک عاشقانه آرام از نادر ابراهیمی

بادبادک باز  خالد حسینی ( افغان هستن )

جای خالی سلوچ از محمود دولت آبادی

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

رمان خارجی:

از تولستوی:

جنگ و صلح

آنا کارنینا

رستاخیز

نمایشنامه باغ آلبالو از چخوف

خشم و هیاهو از ویلیام فاکنر

به سوی فانوس دریایی از ویرجینیا وولف

پر از ماتیسن

مادام کاملیا از الکساندر دومای پسر

موش ها و آدم ها از جان اشتاین بک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمایشنامه در انتظار گودو از ساموئل بکت هم عالیه 

تاپیکت رو ذخیره کردم.کتابهای زیادی خوندم.بعصی از کتابها رو شما معرفی کردین.من حوزه طالعه ام بیشتر شعر وادبیات هست،هرچند کتابهایی که گفتین خیلی خوبه

پیرمرد ودریا ارنست همینگوی

قلعه حیوانات

وکتابهای ترجمه شعر شاعرانی مثل نزارقبانی،محموددرویش،موراکامی،ناظم حکمت،

شاعران خوب معاصر مثل محمدعلی بهمنی،فاضل نظری،حسین منزوی و...

خدایا بی نهایت شکرت
تاپیکت رو ذخیره کردم.کتابهای زیادی خوندم.بعصی از کتابها رو شما معرفی کردین.من حوزه طالعه ام بیشتر شع ...

آره متاسفانه بیشتر من شعر سنتی میخونم  حافظ و سعدی و جامی و خیام 

خیلی شعرای عصر حاضر رو نمیشناسم متاسفانه 

ممنون بابت معرفی تون 

آره متاسفانه بیشتر من شعر سنتی میخونم  حافظ و سعدی و جامی و خیام  خیلی شعرای عصر حاضر ...

حافظ و سعدی وخیام هم خیلی خوبه،ولی من چون تخصصی کارمیکنم(شاعرم)باید حوزه ی مطالعه ام،شعرمعاصرباشه.

باید شاعر با زبان امروزی شعر آشنا باشه.شاعران معاصرخیلی خوبی هستن،من چند تا که بهتر هستند رو معرفی کردم.

خدایا بی نهایت شکرت
حافظ و سعدی وخیام هم خیلی خوبه،ولی من چون تخصصی کارمیکنم(شاعرم)باید حوزه ی مطالعه ام،شعرمعاصرباشه. ...

خیلی ممنونم عزیزم 

موفق باشی

کتاب دایی جان ناپلئون اتش بدون دود برباد رفته زوربای یونانی خانوم همسایه ها تنهایی پر هیاهو د ...

اووو چطور بر باد رفته یادم رفته بود خوندمش خیلی دوستش دارم 

زوربای یونانی رو خوندم قشنگ بود 

بقیه لیستتون هم عالین 

حتما میخونم 

ممنون 

یک عاشقانه آرام و غرور تعصب عالی هستن جدیدا سایتی پیدا کردم که خیلی از کتاب های خوب با قیمت قدیم ...

بله  غرور و تعصب جین آستین هم عالیه 

اما رو هم دوست داشتم از ایشون 

کلا فضای قرن نوزده رو خیلی دوست دارم 

ممنون 

اسم سایت رو دوست داشتید بفرمایید