2777
2789
عنوان

با فامیل شوهر که شب می‌مونن باید چکار کرد واقعا؟🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 58 پست

بگو نیستیم ‌ راه نده خونت اینارو .

از اول نباید راه میدادیشون 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

عزیزم دلم‌برا شوهرت سوخت😂😂😂

ب نظرم بی محل کن 

یخدا جاری من فک و فامیل شوهرم ک میان در میزنن میگه حموم بودم جاروبرقی روشن بود اهنگ‌گزاشته بودم و .‌‌ هربار ب یک بهوته ردشون کرد الان هنه میدونن زیاد اهل مهمونی و بشور بساب برا مهمون نیست در عوض درسش رو میخرونه و ..‌کارهای شخصی  خوش رو انجام میده و کمتر توقع دارن ازش 

برعکس من هرمکقع اومدن با روی باز استقبال کردم ازشون حالا مث وظسفه شد برام میان‌میخورن میریزن میرن حتی یدونه لیوان نمیشورنبرا خودت احترام قایل باش بزار از اول زندگی عادت کنن چون کمی زمان بگذره دیگه نمیتونی عادتشون بدی

وقتی میان سرسنگین باش بگو کار دارم بشین پای کارت و ی غذای سرد دستی درست کن یا بخاه ک کمک بدن 

یا عمدا از خونه بزن بیرون تنهاشون بزار بگو کاری پیش اومد ک بدونن سرت شِوغه 

منم خونمون جایی بوو ک اکثرا واسه دکتری و ..‌ اینا میومدن بعد هرکس میومد فقطخونه ما میومد انگار مثل کاروانسرا جا افتاده بود بین فامیل همین شد ک کلی سال توی غذاب بودیم یعنی همش مهمون و خرج ژیااد تا فرار کردیم برگشتیم شهر خودمون

از من ب تو نضیحت از الان‌کاری نکن خونت ب کاروانسرا تبیدل شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری چیزا رو آدم خودش باید متوجه شه حالا پدر مادر همسرت واقعا بحثش جداست بنظرم البته اگه الان نمیپرید بهم ( البته منظورم این نیست که هر روز اونجا باشن ) ولی بقیه نه واقعا بنظرم غیر مستقیم بگید بهشون یا عیناً رفتار خودشونو تکرار کنید تا متوجه شن

البته اینم بگم اگه آدمای خوبی هستن به هرحال پیش میاد دیگه مثلا برای کاری امدن تهران و کارشون گیره رو شما حساب باز کردن و عینا جبران میکنن براتون فرق می‌کنه در غیر این صورت اگه میبینی سو استفاده میکنن مثلا بگید نیستیم یا حتی عذرخواهی کنید و بگید شرایط مهمون داری ندارید 

شما هم تعطیلات برین خونه شون 

عزیزم من اصلا نمیرم خونه ی کسی

باهیشکی راحت نیستم😂

حتی فامیل شوهرم مهمونی بدن در حد ۲ _۳ ساعت نهایتا میرم

اونا از شهری میان که خانواده ی خودمم اونجان

ما تعطیلات هر وقت بریم شهرمون همش خونه ی بابای خودم میمونیم و حتی شب خونه مادرشوهرم هم نمیمونیم مگه این که خودشون دعوت کرده باشن

یه سری چیزا رو آدم خودش باید متوجه شه حالا پدر مادر همسرت واقعا بحثش جداست بنظرم البته اگه الان نمیپ ...

به خدا با این که مادرشوهرم اختلال روانی داره و اصلا باهاش راحت نیستم وقتی بیاد همه چی سر موقع و به جا هست و بهش احترام میذارم با این که اصلا باهاش صمیمی نیستم چون میگم به هر حال مادرشه 

ولی فامیل دیگه حداقل باید جوری بیان که روزی که کار اداری دارن برسن و کارشون بکنن و شب هم استراحت کنن فردا برگردن نه این که از دو روز قبل بیان تا دو روز بعد واسه یه نصف رور کارای اداری و دکتر و هر چیزی 

ما داریم تو این شرایط اقتصادی جون می کنیم برا خرید یه خونه از خودمون ولی واقعا واسه ۱۰ روز در ماه هم کلی باید هزینه کنیم هم این‌که چون تایم زیادی باید برای مهمون بذارم کلی از درآمدم کم میشه چون کار من جوریه که باید کار کنم تا پول دربیارم

هرچی بیشتر کار کنی بیشتر پول درمیاری و وقتی مهمون دارم اون روز درآمدم هم کمتره

حق داری عزیزم

مرسی از هم‌دردیت 

به خدا یه وقتایی میگم نکنه ایراد از منه

آخه مادرم همیشه مهمونی های بزرگ میداد و مجرد بودم همیشه مهمونی شلوغ داشتیم و همه چی رو مدیریت میکرد

وضعیت مالیشون خیلی خوب بود و همه هم میومدن کمک آشپزخونه 

و مامانم همیشه از مهمون داری خوشحال بود

می بینم من این مدلی هستم خجالت میکشم 

میگم شاید من بد مهمونم

فقط یه چیزی بهت میگم اول راهی گوش کن مادر من این کار رو ۲۰ سال پیش کرد کلی از زندگیش عقب موند دیر صاحب خونه شد و تمااااام در امدشون رف تو شکم مهمونا چون میخواس حفظ ابرو کنه

به شوهرت حالی کن هر دفعه ک خواستن بیان یا بگو خونه مادرتی یا مسافرت 

از دفعه بعدی بگو که سرم شلوغه یا گوشی رو جواب نده و واضح بپیچون 

کم کم خودشون حالیشون میشه که حد و حدودشون رو بدونن و اینکه خونتون کاروانسرا نیست نهایتا دو تا تیکه میندازن ک مهم نی

کاش می تونستیم کاش انقدر راحت بودیم که بگیم نیستیم

خوب تا وقتی نتونی بگی همین وضعیت رو داری 

باید خودت و‌سوهرت کمی پررو باشین قبل از اومدن شما به تهران فامیل چیکار میکردن الانم همینکار رو بکنند 

فقط هر با. زنگ زدن بگین نیستیم 

خودشون بعد از چندبار میفهمن که تمایلی ندارین بیان خونتون 

جنگ اول به از صلح آخره 

شما اول و آخر مجبوری اینکار رو بکنی پس بهتره اولش اینکار رو بکنی 

اخه تو هم چیزی بگی میشی ادم بده اونا باید خودشون بفهمن درک کنن و شعور داشته باشن که تو این زمونه نمی ...

مادرشوهرم میاد یه هفته ده روز میمونه

خیلی پر حاشیه هست و از هر کم و کاستی داستان می‌سازه وگرنه میگم چون مادرشه عیبی نداره بیاد خب خونه ی بچشه 

ولی همش میگه همه بهم میگن این همه راه میری واسه یه هفته؟! حداقل یک ماه بمون

الکیااا مشخصه از خودش درمیاره 

مثلا میخواد بهم بفهمونه که دارم لطف میکنم یه هفته میمونم که به کار و زندگیت برسی

وگرنه باید یه ماه بمونم