2777
2789
عنوان

با فامیل شوهر که شب می‌مونن باید چکار کرد واقعا؟🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 58 پست

حق با توعه عزیزم برای اولین اگه بخای جوری رفتار کنی ک دیگه نیاد خیلی سختهههه خیلی ولی اگه یبار این کارو انجام بدی آسون میشه واست 

نباید بی احترامی کرد اینجوری بده میشی 

مادرشو بیخیال کاری نمیشه کرد یا اینکه میتونی وقتی اومد یه غذای ساده درست کنی بشینی به کارت برسی بهش بگی خیلی کار دارم همش که نباید تدارک دید وقتی زیاد میمونه خونه تون 

اما فامیل شوهر هر وقت خاستن بیان بگید خونه نیستید یا اگه چند روز میمونن غذای ساده بذار جلوشون معلومه وقتی هی سرویس میدید اونا هم راحتن میمونن اگه خانم هم همراهشونه بگیرش به کار مثلن بگو همین الان باید فلان کارو انجام بدم میشه تو ظرفا رو بشوری با میشه کمک کنی غذا رو بپزی تا من ب این کارم برسم اینجوری کم کم کارو بنداز رو سرشون نیان لم بدن فک کنن هتله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان به صورت واقعی باغ دوستامون دعوتیم از ۱۰ روز پیش دعوت کردن ولی فامیل شوهرم یهو ۳ روز پیش گ ...

وا خب میگفتی ما دعوت شدیم جایی 

تا  شما هیچی بهشون نگیی این شرایط همین  جوری ادامه داره اسی 

کاش خدا به منم نی نی بده 🥲💔
همین الان به صورت واقعی باغ دوستامون دعوتیم از ۱۰ روز پیش دعوت کردن ولی فامیل شوهرم یهو ۳ روز پیش گ ...

خب عزیزم تقصیر خودتونه ما چی میتونیم بگیم؟؟ شما وقتی فامیلاتون زیاد میان دیگه مهمان نیستن اگه در سال یبار بیان آره مهمانن الان میتونید بهشون بگید دوستمون تدارک دیده از ده روز پیش دعوت کرده زشته نریم 

وا خب میگفتی ما دعوت شدیم جایی  تا  شما هیچی بهشون نگیی این شرایط همین  جوری ادامه د ...

گفت بهشون شوهرم

گفتن ما تا اون موقع برمیگردیم

ولی الان تصمیم گرفتن بیشتر بمونن و شنبه یکشنبه برن بازار

میگن شما برید باغ ما خونه میمونیم

من خودم اصلا دوس ندارم وقتی نیستم اونا تو خونه م باشن که برم

خب عزیزم تقصیر خودتونه ما چی میتونیم بگیم؟؟ شما وقتی فامیلاتون زیاد میان دیگه مهمان نیستن اگه در سال ...

چرا نگفتین جایی دعوتین؟؟؟

گفت بهشون شوهرم

گفتن ما تا اون موقع برمیگردیم

ولی الان تصمیم گرفتن بیشتر بمونن و شنبه یکشنبه برن بازار

گفت بهشون شوهرم گفتن ما تا اون موقع برمیگردیم ولی الان تصمیم گرفتن بیشتر بمونن و شنبه یکشنبه ...

وااااااااای چرا انقد رو مخن اینا 

ینی چی ماخونه میمونیم 

اسی دارم دیوونه میشم بخدا 

خاک تو سرشون فقط

کاش خدا به منم نی نی بده 🥲💔
وااااااااای چرا انقد رو مخن اینا  ینی چی ماخونه میمونیم  اسی دارم دیوونه میشم بخدا  ...

مرسی واقعا خاک تو سرشون🤣🤣🤣🤣

شوهرم میگه بذار خونه باشن ما بریم

گنج که نداریم تو خونه که بردارن

گفتم من دوس ندارم اصلا کسی تو خونه م باشه وقتی خودم نیستم 

مادرشوهرم میاد یه هفته ده روز میمونه خیلی پر حاشیه هست و از هر کم و کاستی داستان می‌سازه وگرنه میگم ...

چقد مث مادر شوهر منه دقیقا این حرفو صد بار شنیدم از مادر شوهرم 🥴

من مریض شده بودم جراحی داشتم اومده بود به مامانم میگف پاشو برو من خودم میمونم ازش نگه داری میکنم بعد هیچ کاری هم نمیکرد منم باید با اون وضعیت به اون میرسیدم تازه یه تلفن گرفته بود دستش به همه زنگ میزد که اینو مامانش ول کرده رفته مجبورم بمونم پیشش دیگه من با شوهرم دعوا کردم اونم بهش گف مامان تو برو خونه من خودم مراقبت میکنم ازش دیگه همه کاراشو هم که خودش میکنه گف نمیرم اومدم اینجا دلم باز بشه من میمونم🙁🙁