2777
2789
عنوان

بیا از تلخ ترین روز زندگیت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هشت ماه میگذره هر روز دلتنگم فقط وقتی میرم سرخاکشون یا فاتحه میخونم قلبم آروم میشه و بخاطر بچه ...

عزیزم بمیرم برات چقدر غمت تازه است 

درد از دست دادن والدین در هر سنی کشنده است 

نه بابا یه ادم بدبخت بود  بی اذن خدا برگی از درخت نمیفته  نمیدونم چی شد ک اینطرو شد  ...

واای عزیززم چه دل بزرگی داری که تو این شرایط اینجوری فکر میکنی..پسرت ان شاء الله دوره نقاهتشم زود میگذره سرحال و سلامت جلوت ورجو وورجه میکنه🥰

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
منم سال نودو سه یکماه مونده بود ب عید پدر مادرم تو جاده تصادف کردن و هردو از دنیا رفتن الان بعد هشت ... : /discussion/topic/11977094/%d8%a8%db%8c%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%aa%d9%84%d8%ae-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c%d8%aa-%d8%a8%da%af%d9%88?postId=309113813

منم پارسال بهمن ماه بابامو از دست دادم ، هرروز ب این فکر میکنم ک امسال چجوری زمستونو اون‌ هوای سرد بهمن بشه و من تحمل بیارم و یاد روزی ک سپردیمش به خاک دیوونم نکنه😔

چجوری تونستی این غم رو هضم کنی من حتا نمیتونم به مرگ عزیزام فکر کنم  نمیتونم برات توصیف کنم ک ...

بسختی شاید باورت نشه تا یکسال نمیتونستم چش رو هم بزارم همش اخرین تصویرشون ماشین له شدشون مث فیلم از جلو چشام میگذشت 😭😭😭بعد دوسال خدا بهم بچه داد دیگه با اون سرگرم شدم باعث شد کمتر ب اوت روز فکر کنم 

انشالا خدا ب پسرت سلامتی بده عزیزم خیلی نارلحت شدم برای پسرت 🌹🌹🌹

سه چهار روز پیش که خبر بدی بهم دادن دنیا رو سرم خراب شده

خواهش میکنم دعا کنید دلشون به رحم بیاد با درخواستم موافقت کنن وگرنه ابروم میره😭

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم
منم پارسال بهمن ماه بابامو از دست دارم ، هرروز ب این فکر میکنم ک امسال چجوری زمستونو اون‌ هوای سرد ب ...

خدا رحمتش کنه میدونم واقعاسخته اما کاری نمیشه کرد باید فقط سوخت و تحمل کردمن ک اولا هر روز دعا میکردم بمیرم تا برم پیششون😔😔😔

باید تسلیم خواست خدا بود 

این قبول که تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته اما سهل انگاری ادمها کاری به خواست خدا نداره..مثلا خدا میخواد ما گناه کنیم؟؟معلومه که نه..خدا میخواد طرف اعتیاد پیدا کنه یا یکی رو با چاقو بزنه‌‌..همه اتفاقات دنیوی فقط خواست خدا نیست گلم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
بعدش چکار کردی دیگه ازدواج نکردی؟؟ چرا نیومد خواستگاریت؟؟ 

من یه دخترم که از بچگی تو خانواده عیالوار بی محبت بزرگ شدم. فقط برا کلفتی و کتک خور برادرا و مادر... 

اون اومد بهم یه دنیا محبت کرد. برای اولین بار تو زندگیم یه نفر  منو بغل کرد اونم با محبت . بهم محبت کرد. دستمو بوسید... شاید برا شماها خنده دار یا بی ارزش باشه. اما من هیچ وقت محبت ندیدم. پدرم حتی دستمو هیچ وقت نگرفته. مادرم و برادرامم جز برا کتک دستشون بهم نخورد...

یه نفر بیاد قشنگترین عاشقانه ها و قربون صدقه هارو بره...

کلی وعده ازدواج بده. بیقراری کنه.....

بعد وسط عشق و عاشقی بدون دلیل بره... 

شبا تا صبح نماز و دعا میخوندم اشک میریختم از حال میرفتم... میگفتم خدا نزار بره... بره دلم میمیره... 

من تا 3 سال افسردگی گرفتم و  دیگه ادم سابق نشدم. چون دلم مُرد

الانم پیر دختر شدم. موندم گوشه خونه. هروز دعواها و تن لرزه... افسرده و خسته. 

ولی تمام داغم از اینه. اون چرا خوشبخت شد. 

نگید اگه عاشق بودی نفرین نمیکردی. 

یه نفر اومد روح منو کشت و تقاص پس نداد.

نه بابا یه ادم بدبخت بود  بی اذن خدا برگی از درخت نمیفته  نمیدونم چی شد ک اینطرو شد  ...

قربون دل بزرگت. که اینقدر با شعوری که توی اون شرایط خاطرت باشه بی اذن خدا برگ از درخت نمیوفته. 

خدا باهات بزرگی کنه که به یه بدبخت رحم کردی❤❤❤