2777
2789
اینجا بود ک برات یه زنگ خطر بزرگ بوجود اومده بود بهترین دلیل برای ادامه ندادن بود درعجبم ازخودت وخ ...

زنگ خطر به وجود اومد گفتم طلاق می‌خوام سر همون قضیه تولد شوهرم کلی گریه کرد مرد گنده گفت بدون تو میمیرم آخه خیلی دوستم داره و دوستش دارم خیلی مرد خوبیه شوهرم ولی درآمدش کمه خودشم ناراحته از این قضیه ولی حداقل من از خانواده توقع دارم چون قول دادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین پدرشوهر منه. شوهر من هر چی پول داشت تو ارزدیجیتال نابود شد. الان با موتور بیرون میریم. پدرشوهرم ...

عجب واقعا خیلی بده خیلی متاسفم برات دقیقا درکت میکنم بزار نگه داره برا خودش ببینیم بعد مرگشم می‌تونه با خودش ببره ( مدیونین اگه سرزنشم کنین بخاطر این حرفم می‌دونم معلوم اول من بمیرم یا نه ولی وقتی پدری میبینه پسرش شرمنده زن و بچشه غرورش می‌شکنه و پدر مال منال داره و نمیده خیلی ناراحت میشم وقتی هم بچه یدونه باشه دیگه بدتر)

ببخشید ولی با این حقوق حق دارید  اگه میشه خودت هم کار کن که حداقل که بتونی گاهی برای خودت لباسی چیزی بخری 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
زنگ خطر به وجود اومد گفتم طلاق می‌خوام سر همون قضیه تولد شوهرم کلی گریه کرد مرد گنده گفت بدون تو میم ...

چشمت ب دست کسی نباشه عزیزم

بااحترام کامل پدرشوهرت بی عزتت کرده با رفتارش

اون اگه آدم حمایتگری بود،همون اول باید حمایت میکرد

ازاین خانواده چیزی برات درنمیاد

شوهرتم بهت وابسته اس

اول دلت برای خودتو جوونیت بسوزه

خودت هم مقصر بودی

قبل ازعقد شمابایدشرط میکردید ک یه خونه یا ملکی براتون بخره،بعد راضی ب عقد بشین

بی سیاست عمل کردید

بازم میگم،ب حرف مااکتفانکن حتمابامشاوره تلفنی صحبت کن اوناراه حلای بهتری بهت میدن

ازآیِنه بپرس؛نام نجات دهنده ات را ...
ببخشید ولی با این حقوق حق دارید  اگه میشه خودت هم کار کن که حداقل که بتونی گاهی برای خودت لباسی ...

خودم در تلاشم کار آبرومندانه برا خودم راه بندازم رو پای خودم بایستم ولی سرمایه کم دارم فعلا

چشمت ب دست کسی نباشه عزیزم بااحترام کامل پدرشوهرت بی عزتت کرده با رفتارش اون اگه آدم حمایتگری بود، ...

شوهرم یه برادر داشت از خودش کوچیکتر ۲۰ سالش بود خیلی از سربازی رفتن میترسید خیلیییییی زیاد هرروز تو خونشون دعوا بود که این بره خدمت و خب پدرشوهرم براحتی میتونست با یکم پول سربازیشو بخره ولی نکرد و به زور فرستادش سربازی بعد یه ماه برادرشوهرم قرص خورد و خودکشی کرد 

بعد هم استارتر من کلا معتقدم والدین بچه چه دختر چه پسر وظیفشون کمکش کنند مثلا میگن جهیزیه وظیفه پدر دختر نیست به نظر من هست و همینطور پدر داماد هم باید تو خرید خونه کمک کنه حالا واسه ما برعکس من پدرم پول خونه همه برادرام رو داد همشون هم خونه هاشون سه دنگ زدند به نام زنهاشون ولی زنهاشون اینقدر رو دارن باز هم میگن خرید جهیزیه و عروسی و طلا هم وظیفه پدرشوهر باز شما عروس خوبی هستی عروس های ما پرو پرو جلو خود پدرم میگن با اینکه پدر من دیگه خونه خریده براشون.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اینکه مسیر درست رو بهت نشون میده و راه حل منطقی و شدنی بهت میگه

کاش کاش کاش فقط راه حلشون طلاق نباشه آخه شوهرم مرد خیلی خوب و خوش اخلاقیه نمی‌خوام از دستش بدم چشم با مشاور حرف میزنم

شوهرم یه برادر داشت از خودش کوچیکتر ۲۰ سالش بود خیلی از سربازی رفتن میترسید خیلیییییی زیاد هرروز تو ...

خب دیگه.....

خودت جواب خودتو دادی....

خدارحمتش کنه

تا دور ازجونت، توئم عاقبت بدی پیدانکردی خودتونجات بده

تو زندگیت رو برمبنای حرف پدرشوهرت بناکردی، نه خودشوهرت

ببین من اگه جای توبودم،ب سرعت نورازطرف جدامیشدم

ولی من هیچوقت نسخه ی طلاق،برای کس دیگه ای نمیپیچم

خواهشآمنطقی فکر کن

شوهرت باید جنم داشته باشه وحقشو ازپدرش بگیره...

ازآیِنه بپرس؛نام نجات دهنده ات را ...
چه میدونستیم اینطور میشه همه دایی هام وقتی اوایل ازدواجمون بود پدربزرگ و مادربزرگم کلی پشتشون بودن ح ...

خب به روی پدر شوهرت بیار 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بعد هم استارتر من کلا معتقدم والدین بچه چه دختر چه پسر وظیفشون کمکش کنند مثلا میگن جهیزیه وظیفه پدر ...

من فقط یه بار تو روشن دراومدم اونم موقعی بود که رفته بودیم خونه مادربزرگ شوهرم برام چادر ببرن و بدوزن بعد بریدن چادر همشون رقصیدن وسط درحالی که مراسم نبود فقط رفتیم خونشون که اندازه چادرمو خاله شوهرم بگیره بدوزه چون خیاطه بعد دیدیم همه جمعشون جمعه مادربزرگ منم عمل کرده بودن فکرم درگیر اون بود علاوه براون هم من کلی خجالتیم و حتی خجالت میکشم صحبت کنم جلوی جمع زیاد و اونا رقصیدن و من نرقصیذم فقط با لبخند براشون دست میزدم شب مادرشوهر و زنگ زد به مامانم کلش شکایت کرد که دخترت چرا به ما رو نمیده شوهرمم سر اون باهام قهر کرد پاشدم نصف شد با مامانم رفتم خونشون با گریه کلی حرف گفتم البته نه بی احترامی فقط گفتم من چیکار کردم بین مارو بهم میزنید و اینجور حرفا