2777
2789
بچه هم دارین؟ الان درامدا کمه خرج و مخارج زیاد اگه میشه خودتم برو سرکار یا شوهرت ی شغل دوم داشته باش ...

نه خداروشکر بچه نداریم شوهرم نمیتونه شغل دوم بگیره چون شغلش به این صورته که ۷ صبح می‌ره سرکار ۶/۵ عصر میاد خونه و تعطیلی و اینام می‌ره اضافه کاری و وقتی میاد خونه از خستگی حتی نمیتونه شام بخوره

لعنت بهشون من خونه پدرم تو رفاه و آرامش بودم و حالاحالاها فکر ازدواج نبودم و مامانم بخاطر سن کنم راض ...

شما سنت کم بود مادر و پدرت که با تجربه بودن نباید دختر سن کم رو شوهر میدادن 

بعد هم حمایت از طرف خانواده شوهر خوب نیست بابای من میگفت هیچ وقت اجازه نده پدرشوهرت حمایتتون کنه چون دخالت میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سنت کم بود مادر و پدرت که با تجربه بودن نباید دختر سن کم رو شوهر میدادن  بعد هم حمایت از ط ...

چه میدونستیم اینطور میشه همه دایی هام وقتی اوایل ازدواجمون بود پدربزرگ و مادربزرگم کلی پشتشون بودن حمایت کردن همه خرجاشون با اینا بود درآمد خودشونو جمع کردن هر کدوم واسه خودشون خونه زندگی و ماشین و آپارتمان خریدن رفتن سر خونه زندگی خودشون ولی من الان ۱/۵ ساله ازدواج کردم تنها حمایتشون از ما همون هندونشونه که میخرم و میدن بهمون و بعد کلی هم ادعا دارن

خب به بابات بگو کمکت کنه

پدرم خیلی کمک می‌کنه خودش می‌فهمه ولی من خجالت میکشم زیادم بگم غرورم می‌شکنه حالم بد میشه بعد حس میکنم با این کارمم شاید شوهرم پررو بشه 

پدرم خیلی کمک می‌کنه خودش می‌فهمه ولی من خجالت میکشم زیادم بگم غرورم می‌شکنه حالم بد میشه بعد حس میک ...

نه چه فرقی می‌کنه. من اگه پدرم داشت میگفتم برامون ماشین بخره ولی حیف نداره

نگفتی خونه رو چیکار کردی اسی

ازت هم پرسیدن جواب ندادی

اگر بهتون دادن حالا خونواده خودت یا شوهرت

همین کار تو شرایط الان بزرگترین حمایته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه چه فرقی می‌کنه. من اگه پدرم داشت میگفتم برامون ماشین بخره ولی حیف نداره

موقعی که نامزد بودیم من برای نامزدم تولد گرفتم تو یکی از گرونترین و شیک ترین رستورانهای شهر پدر و مادر و برادرشم دعوت کردیم هزینه هاشو پدرم داد کلی کادوهای قشنگ و گرون یه کاپشن خریده بودم ۳ تومان اون زمان/ موقعی که تولد من رسید نه پدرومادرمو حساب کردن نه برام تولد درست حسابی گرفتن منم تولد اولم بود خب توقع داشتم یه نیم ست بدلی گرفتن دادن دستم بچه گول زدن اگه بگم پدرش درآمدش کمه نه ها ببین خرپوله ولی خسیس 

لعنت بهشون من خونه پدرم تو رفاه و آرامش بودم و حالاحالاها فکر ازدواج نبودم و مامانم بخاطر سن کنم راض ...

صد درصد براتون سخته.حتی اگه وضع مملکت اینجوری نبود،بازم براتون سخت بود.چون شماهم کفو هم نبودید وازدواج کردید

دلیل مخالفت مادرتون هم کاملامنطقی بوده

شما وقتی خونه ی پدری بودی دررفاه بودی،صددرصد الانم برات سخته

وخب خودتم مقصری دخترخوب🙃

تو هرچقدم قناعت کنی بازم کفاف نمیده،بعدچندسالم ب پوچی میرسی

دو تاراه حل داری

۱)حتما خودت بری سرکار

۲)به روی پدرشوهرت بیار ودرخواست حمایت کن

اول ازسمت شوهرت ک بره ب پدرش بگه

دوم ازسمت خودت

فعلاهم بچه نیار

ازآیِنه بپرس؛نام نجات دهنده ات را ...
صد درصد براتون سخته.حتی اگه وضع مملکت اینجوری نبود،بازم براتون سخت بود.چون شماهم کفو هم نبودید وازدو ...

همیشه به روش آوردیم صد بار به شوهرم گفتم برو به پدرت بگو آپارتمانی که داره بفروشه بده ما سرمایه کنیم مغازه بزنیم که کم کنش درآمد مغازه اینورا ۲۰ تومنه یکم دستمون بیفته جلو 

آخه شوهرم تک فرزنده و پدرش خرپول 

موقعی که نامزد بودیم من برای نامزدم تولد گرفتم تو یکی از گرونترین و شیک ترین رستورانهای شهر پدر و ما ...

اینجا بود ک برات یه زنگ خطر بزرگ بوجود اومده بود

بهترین دلیل برای ادامه ندادن بود

درعجبم ازخودت وخانوادت ک ب همچین موضوع مهمی شک نکردید

درهرصورت،راه حلت اون کارایی هست ک بهت گفتم عزیزم

چه میدونستیم اینطور میشه همه دایی هام وقتی اوایل ازدواجمون بود پدربزرگ و مادربزرگم کلی پشتشون بودن ح ...

شما نمیدونستی 

اما خانواده ات که میدونستن اصلا نباید دختر سن کم شوهر کنه بعد چشمش دست پدرشوهر باشه ؟

بابای من از اول میگفت ببین منم اگر کمکت کنم تو زندگیت دخالت میکنم اگر میخوای کسی دخالت زندگیت نکنه باید مستقل باشی منم همون اول به شوهرم گفتم از کسی کمک نمیکیریم فقط هم به دارایی شوهرم نگاه کردم 

شما هم مقصر خانواده ات بودن والا نباید سن کم اونم به پسری که چیزی نداره شوهرت میدادن مگه رو دستشون مونده بودی اخه 

موقعی که نامزد بودیم من برای نامزدم تولد گرفتم تو یکی از گرونترین و شیک ترین رستورانهای شهر پدر و ما ...

عین پدرشوهر منه. شوهر من هر چی پول داشت تو ارزدیجیتال نابود شد. الان با موتور بیرون میریم. پدرشوهرم میتونست براش ماشین بخره به عنوان قرض ولی نخرید . چون همون موقع رفت ملک خرید. و دو تا ماشینم داره. فهمیدم پول نقد داشته و نخریده. با اینکه شوهرم تک پسره. ولی بابام یه بازنشسته هست که فقط حقوق بخور نمیر داره

همیشه به روش آوردیم صد بار به شوهرم گفتم برو به پدرت بگو آپارتمانی که داره بفروشه بده ما سرمایه کنیم ...

متاسفانه باموضوع مهمه خساست،تارفی بودن همسرت باپدرش درگیرهستی ک موضوع خعیلی مهمیه

حتمابامشاوره درارتباط باش

این مسائل یه زنگ خطره عزیزم

تو بایدهوشیارباشی

یاباید زندگیت رو نجات بدی

یا خودت رو