2777
2789
عنوان

قرص لاغری کیا خوردن

11872 بازدید | 16 پست

چی خوردین ؟چقد نتیجه گرفتین؟من جی سی گرفتم۶۰تایی اخراشم ۶کیلو کاهش داشتم بدون رژیم و ورزش ، الان بلک اسلیم سفارش دادم ، یکمم میخام رژیم بگیرم بیشتر تاثیر ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم آلفا اسلیم میخورم 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
چند دوره؟

یه دوره تازه هنوز تموم نشده نصفشو خوردم 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
عوارض نداه چند گرفتی ؟  طی چه وقت ۶ کیلو کم کردی ؟

عوارض واسه من خشکی دهان بود ، اب باید درکنارش زیاد مصرف کنی ، واسه هرکی ی جوره ، من گرون گرفتم😑۱۶۷۰،اما ی جا دیگه ۱۳۰۰میداد ، دوره اش۶۰روزه بود اواخر این دوره روزی دوتا میخورم

وزن نکردی خودتو؟

نه وزنه ندارم ولی اشتهامم خیلی کم شده

خودت تغییر حس نمیکنی؟

نه انچنانی