2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تا حالا نیومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 55 پست
چرا نمیشه من پدر شوهرم اومد دو روز موند 

شاید سختشونه

شاید معذب میشن

شاید فک میکنن شما سختت میشع

همه ی احتمالات هست خوو‌

من دقیق اخلاقشونو نمیدونم. ولی به نظرم سخت میگیری

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میری؟

اون زودتر از من عروسی کرد اره رفتم خونش ولی اون از وقتی من عروسی کردم نیومده منم نرفتم شوهرمم میگه تا وقتی خودشون نیان منم نمیرم چون بی دلیل دارن بازی درمیارن موقع عروسیمونم یهو همشون قهر کردن 

ببین اون صلاح اختیارش دست شوهرشه حتما شرایطش رو نداره الکی دید خودتو خراب نکن بهش شاید براش سخته ...

حس میکنم انقدر ارزش قائل نیستن وگرنه سفر دیگه ای رفتن حالا درسته زیاد نمیرن ولی شوهرش سخت گیرنیست اصلا میتونست دو روزاصلا خودش با هواپیما بیاد یا با پدر مادرش بیاد

حس میکنم انقدر ارزش قائل نیستن وگرنه سفر دیگه ای رفتن حالا درسته زیاد نمیرن ولی شوهرش سخت گیرنیست اص ...

اشتباه نکن

اینجوریا فکر نکن الکی کدورت درست نکن و ذهنتم منفی نکن

تو خوب بودنتو ادامه بده بذار آسایش داشته باشی

چرا باید من برم اون نیاد خب هر رفتی یه امدی داره من چندین ساله رفتم

اشکال نداره

همه اهل سفر و مهمونی راه دور نیستن که

اگر مهربون و قدرشناس هست و واست وظیفه نمیشه رفتی شهرشون سوغاتی ببر 

ما هم شهر دیگه ای زندگی میکنیم 

اونها هم خونه من نیومدن این چند سال 

هر وقت میریم یک شب ما شام دعوت میکنیم حالا یا رستوران یا یک ناهار تو طبیعت یا یک شام میگیریم خونه مادر همسرم همه رو دعوت میکنیم 

راهمون دور هست اومدن واسه اونها سخته منم سر کار میرم واسه منم سخته چند روز میزبان باشم 

ولی رفتن یک طرفه اونم چند سال خونه کسی حس خوبی نداره واقعا

خوب خیلی واضح میتونی همینو بهش بگی

بگو مثال مریم جان شما اصلا تشریف نمیارید منزل ما

منم صلاح نمیبینم معاشرت یک طرفه رو 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️