2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تا حالا نیومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانش بوده بیاد و نیمده ؟چون راهتون دوره ممکن نتونسته بیاد سربزنه ،ولی خوب ایشون با دعوت کردنتون به ...

ببین همیشه گفتم که حتما تشریف بیارید و خوشحال میشیم و ... اما اگه بگم اگه نیاین دیگه نمیایم واقعا باید به حررفم عمل کنم چون اونجوری حرف خودم زمین میخوره

گفتم چندین بار که حتما بیاین و ... اما دعوت که فلان موقع بیاین خب نمیشه شهرشون دوره

نگو حتما فلان موقع بیایین

زنگ بزنبگو ما مثلا منتظرتونیما. چی شد.قرار بود تشریف بیارید

اون خودش هر وقتی که بتونه رو هماهنگ میکنه باهات.

نهایتا میتونید تو شهر خودشون یه شب شام ببریدشونرستوران  اگه شهرتون اصلا نمیان

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خوب دیگه  نیومده. اگه میومد و خونه شما نمیومد اون بحثش جدا بود.  حالا اینسری دعوتت کردن ...

ببین همیشه بهشون گفتم اما اگه بگم نیومدین منم نمیام دفعه بعد باید واقعا عمل کنم اگه گفتم چون حرف خودم اونجوری بی ارزش میشه

نگو حتما فلان موقع بیایین زنگ بزنبگو ما مثلا منتظرتونیما. چی شد.قرار بود تشریف بیارید  اون خو ...

میدونی این حس رو بهم میده که خیلی ارزش قائل نیست انقدری که بخواد پاشه بیاد چون جای دیگه رفتن سفر درسته زیاد نه ولی اگه میخواستن میتونستن بیان 

ببین همیشه گفتم که حتما تشریف بیارید و خوشحال میشیم و ... اما اگه بگم اگه نیاین دیگه نمیایم واقعا با ...

آره بش بگو خوب شمام بیاید و ....اگه باهاش راحتی بگو معذبیم ما هرموقع میایم میایم خونتون ولی شما نمیاید اصلا.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
ببین همیشه بهشون گفتم اما اگه بگم نیومدین منم نمیام دفعه بعد باید واقعا عمل کنم اگه گفتم چون حرف خود ...

اره خوب اینم هست.

خوب شاید فک میکنن مثلا راه به این دوریو بیلن نمطشه که فقط یه شام و ناهر خونه شما باشن و برگردن

نمیشه ام دوسه روز خونه شما بمونن که.

پس ترجیح میدن نیان.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

تو خونه پدرشوهرت با هزینه خودت مهمونی بده و دعوتش کن ببین میاد یا نه؟!

اونجوری حسم بدتره چون الان حس میکنم انقدری ارزش قائل نشده و براش مهم نبودیم که پا شه بیاد بعد این همه سال اونوقت من انقدری برام مهم باشه که حتما هر جوری شده دعوتش کنم

میدونی این حس رو بهم میده که خیلی ارزش قائل نیست انقدری که بخواد پاشه بیاد چون جای دیگه رفتن سفر درس ...

فک نمیکنم

اگه اینطور بود دعوتتونم نمیکردن

یه تعارف الکی میکردن خونه بابا

به چه چیزایی فک میکنین من گاهی یادم میره اصلا شوهر دارم دیگه خواهرشوهر ک هیچی🤣🤣🤣بگیر ب تخمدونات بابا

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲