2777
2789

طرف تاپیک زده خواستگار خوب ندارم هزار جور دعا و چله و نذر و زیارت کرده و وقتی دیده فایده نداره میگه طلسمم کردن

ازش می‌پرسی کار و تحصیلاتت چیه میگه دیپلم و بیکار، بهش میگی عزیزم یا درستو ادامه بده یا برو دنبال یه کاری یا یه هنری، میگه دلم نمی‌خواد و نمی‌خوام کار کنم

خب عزیزم خواستگار خوب ، مرد موفق،می‌ره دنبال زن موفق که یا تحصیلات خوب داره یا شغل و درآمد یا یه هنری یا دیگه تهش خانواده پولدار و سرشناس

شما اگه بجای اینهمه نذر و چله و دعا دنبال درس و پیشرفت یا کار بودی بیشتر جواب میداد

اصن به فرض شاهزاده انگلیس اومد خواستگاریتون و مثل ملکه ها تو کاخ زندگی کردین اگه یهو شازده‌ درگیر اعتیاد و خلاف و خیانت شد اگه خانواده ی حمایتگری نداشته باشی باید بسوزی و بسازی چون نه درآمدی داری و نه هنر و نه تحصیلاتی که فردایی بتونی ازش پول دربیاری

خانمها به عنوان یه همجنس بخاطر خودتون و اعتماد به نفستونم شده دنبال پیشرفت باشین می‌تونه یادگرفتن یه هنر یه ورزش باشه می‌تونه ادامه دادن درستون‌ باشه، می‌تونه شاغل شدن باشه

اینکه هیچ تحصیلات و کار و هنری نداری مطمعن باش مرد موفق هم دور شما نمیاد البته استثنا هم وجود داره که تا جایی که من دیدم بعدم از جانب خانواده ی شوهر به قدری تحقیر شدن که سرخورده شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.