طرف تاپیک زده خواستگار خوب ندارم هزار جور دعا و چله و نذر و زیارت کرده و وقتی دیده فایده نداره میگه طلسمم کردن
ازش میپرسی کار و تحصیلاتت چیه میگه دیپلم و بیکار، بهش میگی عزیزم یا درستو ادامه بده یا برو دنبال یه کاری یا یه هنری، میگه دلم نمیخواد و نمیخوام کار کنم
خب عزیزم خواستگار خوب ، مرد موفق،میره دنبال زن موفق که یا تحصیلات خوب داره یا شغل و درآمد یا یه هنری یا دیگه تهش خانواده پولدار و سرشناس
شما اگه بجای اینهمه نذر و چله و دعا دنبال درس و پیشرفت یا کار بودی بیشتر جواب میداد
اصن به فرض شاهزاده انگلیس اومد خواستگاریتون و مثل ملکه ها تو کاخ زندگی کردین اگه یهو شازده درگیر اعتیاد و خلاف و خیانت شد اگه خانواده ی حمایتگری نداشته باشی باید بسوزی و بسازی چون نه درآمدی داری و نه هنر و نه تحصیلاتی که فردایی بتونی ازش پول دربیاری
خانمها به عنوان یه همجنس بخاطر خودتون و اعتماد به نفستونم شده دنبال پیشرفت باشین میتونه یادگرفتن یه هنر یه ورزش باشه میتونه ادامه دادن درستون باشه، میتونه شاغل شدن باشه
اینکه هیچ تحصیلات و کار و هنری نداری مطمعن باش مرد موفق هم دور شما نمیاد البته استثنا هم وجود داره که تا جایی که من دیدم بعدم از جانب خانواده ی شوهر به قدری تحقیر شدن که سرخورده شدن