شوهرم از اول زندگی مشترکمون با دوست دختر سابقش در ارتباط بوده بخاطر این زن که اسمش یاسمن هست و چند زن دیگه توی این سالها بارها منو کتک زده و همیشه منکر این میشد که با کسی در ارتباط هست. من دو تا بچه دارم و تازه زایمان کردم. من بعد از ۹ سال زندگی متاهلی تازه فهمیدم که شوهرم تمام این سالها منو پیچونده . بنظرتون به خانوادم بگم . برم قهر؟ شوهرم اخلاق هاش گنده. تند مزاج و عصبی! بهش علاقه ای ندارم ولی برای آینده بچه هام نگرانم! اگر برم قهر . خانوادم باهاش برخورد کنند بنظرتون آدم میشه. اصلا میاد دنبالم؟ طلاق بگیرم؟ چکار کنم؟ همش میگه دیگه تکرار نمیشه . ولی شوهرم بشدت دروغگو هست. واقعا درمانده ام. اگر کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنه. اینم بگم شوهرم دکتره. اون دختره هم کارمند مرکز بهداشته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بشین سرجات به جهنم که هر گوهی میخوره....خودتو در ب در نکن.بخاطر بچه ها محلش نده اصلا چک نکن گوشی شو تا اعصابت بهم نریزه...ازش پول سوا کن خونه رو بنامت بزنه فلان
تا 7 سالگی ک میتونین پیش خودتون باشن..... بعدشم ب سن مشخصی برسن خودشون انتخاب میکنن جای کی باشن.. دادگاه میسنجه ببینه شرایط بچه جای کی مناسب تره.... سوما مردا خودشونو درگیر بچه نمیکنن اولم خیلی بخوان لج کنن تا چن وقت بیشتر نمیتونن تحمل کنن... بعدشم چن روز درهفته مختص بودن بچه پیش شمام هس