2777
2789
عنوان

خانم های خوش بو❤️🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 53 پست
مرسی گلم ماندگاریش چطوره؟

خواهش میکنم عربزم 

ماندگاریش عالیه و من که خیلی راضی هستم ، بوش تا چند ساعت و تا یه چند روزم میمونه

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در حال مرگ 🫀___________________________

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من در حال حاضر کوکوشنل و ورساچه نویر میزنم تلخه ولی بوی هر دوتاشون رو خیلیییی دوس دارم ماندگاری ...

مرسی عزیزم ❤️به عنوان کادو کدومو ترجیح میدی هدیه بدی؟

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
گوجی بلوم فوق العاده ست، بوی باغ گل میده ماندگاری و خط بو عالی داره

ممنون گلم 🙂❤️

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
عزیزم عطر خیلیییی سلیقه یه.ممکنه یه بو باشه شما عاشقش باشی من حتی نخام بو کنم،و برعکس.اصلا عطر کادو ...

درسته چون عطر دوست دارن گفتم بگیرم اما حرفتون حقه واقعا مرسی ک گفتی❤️

قوربونت برم ❤️❤️❤️

خدا نکنه❤️