2777
2789
عنوان

دیگه عصبی شدم از پوست بدنم😑

252 بازدید | 17 پست

پاهام موهای زیر پوستی داره از ۱۳ سالگیم این مشکل برام ایجاد شد و اینکه اصلا توی اون سن موهای پامو با ژیلت اینجور چیزا نمیزدم کلا نمیزاشتن و دستام اونم همینجوره اصلا پوست بدنم صاف نیست بخدا خجالت میکشم لباس باز بپوشم کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم ژنتیکیم نیست پوست همه صافه جز من نمیدونم چرا اینجوری شده کسی راه حلی داره؟بخدا پوست خواهرمو میبینم حسودیم میشه اینقدر صافه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر کن مشکلت حل میشه موم و موکن اینطور میکنن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

منم الان دقیقا داشتم به همین خاطر گریه میکردم پر ترک پوستی و زانو سیاه و زخم پایی که3ساله خوب نمیشه

واییی منم اینطوریم امروز یهو یادم اومد دلم گرفت پوست یکیو دیدم اینقدر صاف سفید بود که گریم گرفت از وضع بد بدنم 

نه اصلا من موم نمیزدم خودش یهو به وجود اومد مگرنه تا ۱۱ ۱۲ سالگیم پوستم خوب بود یهو اینجوری شد

چون موهات ضخیمن اینطور میشن برو لیزر مشکلت حل میشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

واییی منم اینطوریم امروز یهو یادم اومد دلم گرفت پوست یکیو دیدم اینقدر صاف سفید بود که گریم گرفت از و ...

وای گفتی من اطرافیانم همه پوستشون اوکی هست فقط منم خواهر شوهرم4تا بچه داره ترک برنداشته اصلا

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟