2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 26 پست
@niniyar هستین؟

بله؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله؟

درخواست تعلیق دائم دارم لطفا تعلیق مشکی کنید  نمیخوام دسترسی داشته باشم لطفا همکاری کنید 

با بی اعتنایی کردنتون به درخواست کاربر باعث توهین و اهانت و تاپیک های مبتذل برای لغو شدنشون میشید که جای تأسف داره 

تجدید نظر کنید در این قانون ضد ارزش کاربرها 

و الان لطفا منو تعلیق کنید 

درخواست تعلیق دائم دارم لطفا تعلیق مشکی کنید نمیخوام دسترسی داشته باشم لطفا همکاری کنید با بی اعتنا ...

عزیزم همچین امکانی نداریم این قانون منسوخ شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

من الان باید چیکار کنم که تعلیق بشم یعنی چی مگه داریملطفا تعلیق دائم کنید

خوتون تشریف نیارید سایت لطفا قانون تعلیق ندارم لطفا تاپیک همدل رو مطالعه کنید

این قانونتون باعث میشه کاربرا تاپیک فحاشی بزنند که نه در شان شماست نه اونا برای پایین اومدن بازدید س ...

لطفا مشکل تون در تاپیک همدل اعلام کنید