الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
یعنی اون میزان پول رو برای یک روز تو حساب بذارین و گردش بگیرین تو سایت دانشگاه سرچ کنین برای یورک ...
جدی میشه فقط برای یک روز پول رو توی حساب گذاشت؟ اخه من شنیدم مبلغ رو ک بذاری بلاک میشه هرماه ی مبلغ مشخصی رو میشه برداشت کرد
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
برای ارشد رشته های علوم پایه اگه بخوایم اقدام کنیم اپلای بگیریم چند وقت حداقل زمان میبره تا پذیرفته شیم؟
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
اگر همین امسال درست اپلای کنی و همه مدارکت آماده باشه واسه سپتامبر سال دیگه میتونی شروع کنی
من تازه قراره برم دانشگاه😂💔
ولی جدی ی ساله میشه گرفت؟
اگر همه مدارکت آماده باشه,یعنی مدرک زبان داشته باشی,درست و هدفدار اپلای کنی ,بله میشه
هزینه وکیل میدونید چقدر در میاد حدودی؟
سلام عزیزم ممنون از اینکه راهنمایی میکنی😘 عزیزم با رشته مدیریت آموزشی برای ادامه تحصیل تو مقطع دکترا میشه اقدام کرد اونور؟ از لحاظ شغلی بعد از اتمام تحصیلات میشه شغل خوب باهاش پیدا کرد؟