2777
2789
عنوان

سوالی در مورد مهاجرت به کانادا دارین میتونین ازم بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 36 پست
تمکن یک روزه ؟ یعنی چی🤔 خب همون شهریه و هزینه 6 ماه حدودی میشه بگید چقدر در میاد؟ 

یعنی اون میزان پول رو برای یک روز تو حساب بذارین و گردش بگیرین

تو سایت دانشگاه سرچ کنین

برای یورک ما ۵۰ هزار دلار تمکن شهریه و ۱۰ هزار دلار تمکن ۶ ماهه زندگی گذاشتیم 

Second Baby is loading 👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

a میشه ۱۷ و نیم به بالا b میشه ۱۵ به بالا

مرسی خانم 🌹 امیدوارم کردین 😁🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یعنی اون میزان پول رو برای یک روز تو حساب بذارین و گردش بگیرین تو سایت دانشگاه سرچ کنین برای یورک ...

جدی میشه فقط برای یک روز پول رو توی حساب گذاشت؟ اخه من شنیدم مبلغ رو ک بذاری بلاک میشه هرماه ی مبلغ مشخصی رو میشه برداشت کرد

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

برای ارشد رشته های علوم پایه اگه بخوایم اقدام کنیم اپلای بگیریم چند وقت حداقل زمان میبره تا پذیرفته شیم؟ 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

برای ارشد رشته های علوم پایه اگه بخوایم اقدام کنیم اپلای بگیریم چند وقت حداقل زمان میبره تا پذیرفته ...

اگر همین امسال درست اپلای کنی و همه مدارکت آماده باشه واسه سپتامبر سال دیگه میتونی شروع کنی

اگر همین امسال درست اپلای کنی و همه مدارکت آماده باشه واسه سپتامبر سال دیگه میتونی شروع کنی

من تازه قراره برم دانشگاه😂💔

ولی جدی ی ساله میشه گرفت؟ 

سلام 

من برای کشور المان میخوام مهاجرت کنم اونجور که دیدم مثل کانادا تمکن مالی میخواد که حدود ۱۱ هزار یورو هستش

حالا یه سوال دارم خدمتتون من اگه فول فاند بشم باز لازمه این پولو با خودم ببرم

اگر همه مدارکت آماده باشه,یعنی مدرک زبان داشته باشی,درست و هدفدار اپلای کنی ,بله میشه

هزینه وکیل میدونید چقدر در میاد حدودی؟ 

سلام عزیزم ممنون از اینکه راهنمایی میکنی😘 عزیزم با رشته مدیریت آموزشی برای ادامه تحصیل تو مقطع دکترا میشه اقدام کرد اونور؟ از لحاظ شغلی بعد از اتمام تحصیلات میشه شغل خوب باهاش پیدا کرد؟ 

یعنی اون میزان پول رو برای یک روز تو حساب بذارین و گردش بگیرین تو سایت دانشگاه سرچ کنین برای یورک ...

عزیزم یه سوال داشتم

دانشگاه یورک اکثر دانشجوهاش از چه کشورایی هستن؟

کلا دانشگاه یورک داخل کدوم منطقه تورنتو هست؟(پایین شهره یا بالاشهر)

و اینکه هندی داخل دانشگاه خیلی زیاده یا نه؟

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
عزیزم یه سوال داشتم دانشگاه یورک اکثر دانشجوهاش از چه کشورایی هستن؟ کلا دانشگاه یورک داخل کدوم منط ...

سلام عزیزم 

یورک تو خیابون keele هست که تقریبا میشه بخش شمالی تورنتو

دانشجوی ایرانی بله زیاد داره مخصوصا تو مقطع مستر و پست دکترا

در کل تو کانادا مهاجر از هند و عربستان و کشورهای عربی زیادن

Second Baby is loading 👶🏻
سلام عزیزم  یورک تو خیابون keele هست که تقریبا میشه بخش شمالی تورنتو دانشجوی ایرانی بله زیاد ...

ممنونم عزیزم.ببخشید انقدر سوال میپرسم چون بهم پذیرش داده ولی دو به شک هستم که برم یا نه

منطقه keele از نظر امنیت و ... چطوره؟و اینکه منطقه کجایی نشین هست؟یعنی بیشتر ایرانی نشین هست،اروپایی نشین هست یا هندیا بیشتر اونجا زندگی میکنن؟

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂