2777
2789
عنوان

ی سوال بنظرتون منظور شوهرم چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 46 پست
چون باهم یجا کار میکنن میگ خیلی سبک بازی در میاره و .. اگ چشمش دنبال اونه  پس چرا میگ بزار بب ...

حتما یه چیزی هست وگرنه چرا نظر اون زنه برای شوهرت اهمیت داره که دلش میخواد تو رو نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردارو هیچ جوره نمیشه شناخت شوهر من کلا از همه ی همکاراش حرف میزنه زنو مرد نداره ولی دوس ندلره منو ن ...

مثلا چی میگ 

میدونی اینکارو ک گفتم  شوهرم  قبلا کرده الان بهش میگم یجوری میشه خودش تعجب میونه ک چنین حرفی زده ک مثلا چ لزومی داره همکار زنه تو بفهمه زنه تو خوشکله یا زشته 

از ی طرفم میگم شاید منظوری نداشته

به نظرم اگر حسی بهش نداشت، نسبت بهش بی تفاوت بود.. اصلا براش فرقی نمی‌کرد که چطور رفتار میکنه و بخواد شما رو نشونش بده و.... حالا این حس میتونه دو نوع باشه یا ازشش خوشش میاد یا بدش میاد (که در هرصورت فکرشو مشغول کرده) امیدوارم دومیش درست باشه 

حسادت شوهرت معلومه احتمالا بهش چشم داشته دختره ردش کرده اونم از حرصش خاسته تورو نشون بده

آخه یچیزی ک هست این رفت اونجا کار کردن و بعد مثلا ی ماه ما تازه ازدواج کردیم اونا بعد ما ازدواج کردن 

مثلا چی میگ  میدونی اینکارو ک گفتم  شوهرم  قبلا کرده الان بهش میگم یجوری میشه خودش ت ...

مثلا درباره ی همه چیشون تو خونه صحبت میکنه مردو زنم نداره درباره ی قیافه و تیپ همکاراش یااینکه فلان خانم سرکارشون ازاون سلیطه هاش کلا باهمه تو محیط کار در حد معمولی راحته و شوخی میکنه به منم تعریف میکنه منم میدونم منظور خاصی نداره.

مثلا چی میگ  میدونی اینکارو ک گفتم  شوهرم  قبلا کرده الان بهش میگم یجوری میشه خودش ت ...

ببین الان یه خانم سن بالا اومده تو کار همسر من دربارش حرف میزنه حرفاشونو تعریف میکنه میگه از اون زناس و مدام دنبال یکیه لاس بزنه یا کاراشو بندازه گردنش حتی دورادور به من نشون داده من میدونم هیچ نیتی پشت حرفاش نیس فقط بدش میاد از اون زنه حتی دیروز سر اون میخاست استعفا بده 

ببین الان یه خانم سن بالا اومده تو کار همسر من دربارش حرف میزنه حرفاشونو تعریف میکنه میگه از اون زنا ...

اون سن بالاس 

این دختر ک میگم خیلی ریزه پیزه و خوشکله بعدشم وضع دختره توپه 

شوهرم رفت اینجا مشغول کار شد ک من بهش جواب مثبت بدم .و اینک شوهرم از قبل سه سال منو میخاستم و من خبر نداشتن

بچه هاشوهرمنم درباره یکی ازخانومای فامیل اینجوریه میگه حیانداره وشیطانه وازاین حرفها ولی وقتی میان خ ...

خودت بابد نسبت ب رفتاراو حرفاش بفهمی واقعا بدش میاد یا الکی میگ

اصلا نشون نمیده ک از این بابت ناراحته یا ... همش میگ پسره با اینک خیلی بده ولی بازم حیفشه

خب ینی اینکه دختره خوشگل بوده ک اینو میگه

واسه همینم خواسته تورو بهش نشون بده و کلاس بذاره

اون سن بالاس  این دختر ک میگم خیلی ریزه پیزه و خوشکله بعدشم وضع دختره توپه  شوهرم رفت ای ...

ربطی ب سن و سال نداره الکی نگران نشو بالاخره شما خودت از رفتاراو حرفاش باید متوجه بشی ک چ منظوری داره بااون دختر رو در رو شدید چجور برخورد کرد شوهرت

ربطی ب سن و سال نداره الکی نگران نشو بالاخره شما خودت از رفتاراو حرفاش باید متوجه بشی ک چ منظوری دار ...

شوهرم ی آدم خجالتی بزور جای دختر سرش رو بالا نگه میداره 

خیلی رسمی رفتار کرد .

و کلا اینک میگم مدام حرف میزنه مثلا شاید هفته ای ۳ بار رو یجی میگف راجبش وقتایی ک بیکار بودین و اینا 

الان از اون کار در اومده یبار تو خیابون دیدمشون گفت نگا پسرشو خودشو بدبخت کرده