2777
2789
عنوان

ی سوال بنظرتون منظور شوهرم چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باهم یجا کار میکنن میگ خیلی سبک بازی در میاره و .. اگ چشمش دنبال اونه  پس چرا میگ بزار بب ...

چه ربطی داره آخه عزیزم شوهر منم کل همکار هاش پرستار و دکتر زن هستن 😑😑 اصلا یبار نشده حرف بزنه راجبشون ، کسی که به یه نفر زیاد فک کنه زیاد راجبش حرف میزنه

من برداشت بدی نکردم

به نظرم پزتو خواسته بده

منم بخوام پز نامزدمو بدم،همینکارو میکنم

الانم میخوام ببرمش یه پاساژی یه دختره کار میکنه دنبال اکسم بود، اکسم بهش پا نداد،جلو خودم میلولید بهش اکسمم خیلی عادی برخورد میکرد،میخوام نامزدمو ببرم ببینه که دنبال اون عن  بود،ولی من یکی بهترشو دارم الان بسوزه

نظر من اينه ك دختره كرم ميريخته شوهرت پا نداده و با نشون دادن تو ب دختره كلا ميخواست كرم ريختناش و تموم كنه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
اصلا نشون نمیده ک از این بابت ناراحته یا ... همش میگ پسره با اینک خیلی بده ولی بازم حیفشه

حسادت شوهرت معلومه احتمالا بهش چشم داشته دختره ردش کرده اونم از حرصش خاسته تورو نشون بده

پناهم باش...