2777
2789
عنوان

حالم بده از داشتن چنین شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 75 پست
تولد مبارک عزیزدلم نامزد منم تو نمازاش خیلی کاهلی میکنه گاهی اوقات بیخیالش شدم دیگه

حرفات باهم نمیخونه .اگه تو نماز کاهلی میکنه گاهی اوقات یعنی گاهی اوقات میخونه یعتی اعتقاد داره بعد میگی فقط خدارو قبول داره.چندسالته شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام و بدار کنار اصلا  گفتم که وقتی نیست نه زنگ نه پیام .مگر دور باشه  به نظرم الان دیگه ...

اره واقعا باید همین کارو کنم

ولی فکر کنم با برخورد امشبم و پیامایی که دادم کار رو خراب کردم

حرفات باهم نمیخونه .اگه تو نماز کاهلی میکنه گاهی اوقات یعنی گاهی اوقات میخونه یعتی اعتقاد داره بعد م ...

وقتی میگم خدارو قبول داره منظورم اینه دین اسلام و خدارو قبول داره ولی خب بخاطر شرایط کشور از یسریا بدش میاد و قبولشون نداره 

وقتی میگم خدارو قبول داره منظورم اینه دین اسلام و خدارو قبول داره ولی خب بخاطر شرایط کشور از یسریا ب ...

خب افراد جامعه حتی اون بالادستی هاش چه ربطی به دین دارن؟من خدا و تمام ائمة رو قبول دارم نمازم میخونم روزه هم میگیرم ولی همه اونایی که شوهرت بدشون میاد رو من نفرت دارم و حق هم دارم این دوتا به هم ربطی نداره

چه پیام دادی ؟

راستش واقعا حالم بد میشه بخوام به این فکر کنم پرچم امریکا جلوی ماشینمون باشه

هر چقدر هم از وضعیت راضی نباشیم بازم نباید اصل خومونو بذاریم کنار مگه پرچم ایران چشه که بریم پرچم یه کشور دیگه رو بزنیم جلو ماشینمون 

نبود پرچم امریکا لطمه ای به تو نمیزنه ولی حتی فکر کردن بهش حال منو بد میکنه

کاش یکم احترام بذاریم به حال همدیگه.

تو دوران بلوغه :/  عیب نداره درست میشه ....

اگه درست بشه معلوم نیست دیگه زنش و بخواد😉

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب غلط کرد وقتی میدونست من اینطوریم اومد خاستگاریم اوایل بروز نمیداد این اعتقاداتشو ک

اون غلط کرد اومد خاستگاری شما چرا درست نکردید که ردش کنید؟؟ 

اصلا بحث دوست داشتن یا نداشتن امریکا نیست بحث وطن دوستی هست من واقعا حس میکنم بی غیرته که پرچم یه ک ...

هروقت سوار ماشین صد درصد تولید وطنت نشستی حرف از وطن دوستی بزن