2777
2789

احتمالش چقده 🥺🥺میگه خواب دیدم و بچه کوچیک داره خدا لعنت کنه هرچی دکتر الکیه رو 🥺درک نمیکنن که  کسی که مریضشون بهشون بیشترین اعتمادو کرده اونوقت اینجوری بی دقتی میکنن تو کار به این مهمی 

چی شده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر بزرگم همش میگفت این عید آخرمه البته خواب دیده بود که بهش گفتن خونه ات اینجا آماده  است همش با ذوق اینو تعریف میکردو میگفت این عید اخرمه و تا سومین شب قدر امسال بیشتر نیستم همین طورم شد دومین شب قدر فوت کرد

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

خواب دیدن به دلیل فکرایی که توروزذاریم پیش میاد احتمالا زیاد بهشفکر کرده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
مادر بزرگم همش میگفت این عید آخرمه البته خواب دیده بود که بهش گفتن خونه ات اینجا آماده  است همش ...

وای وای🥺هممون میریم اونجایم جای بدی نیست اما اخه وقتی کار ناتموم داری که نمیشه الان من بخدا بمیرم مناسب تره حداقل دوتا بچه و مسئولیتشونو ندارم هیچی ندارم  😔

خواب دیدن به دلیل فکرایی که توروزذاریم پیش میاد احتمالا زیاد بهشفکر کرده

انشالا خیلی جدی میگفت خدا بخیر کنه اخه خواباش لعنتی درست در میاد خودش میگفت خواب دیدم دندونم کشیدم فلانی مرد 😔

وای وای🥺هممون میریم اونجایم جای بدی نیست اما اخه وقتی کار ناتموم داری که نمیشه الان من بخدا بمیرم م ...

همه خوابا که تعبیر نداره عزیزم تازه اگه خواب ببینی فوت شدی عمرت درازه مادربزرگ من قضیه اش فرق میکرد دو نفر اومدن بردن جاشو اونجا بهش نشون دادن گفتن آماده باش خونت آماده است نه اینکه خواب ببینه مرده

انشالا خیلی جدی میگفت خدا بخیر کنه اخه خواباش لعنتی درست در میاد خودش میگفت خواب دیدم دندونم کشیدم ف ...

صدقه بذاره هیچی نمیشه خودم اونقدر خواب دندون دیدم همیشه صدقه میذارم هیچ طوری نمیشه الحمدلله