2777
2789
عنوان

تزریق نوروبیون

216 بازدید | 9 پست

سلام خانما یه سوال داشتم، اگر کسی امپول رو اشتبایی تو رگ ادم یا عصب ادم بزنه همون لحظه فوری ادم دردش میگیره و خشک میشه عضلش یا چندین ساعت بعد عوارضش پیدا میشه؟؟؟ میشه اگر از تزریقات چیزی بلدین کمکم کنید

من مال خودمو یەبار خودم زدم اوایلش بود کمی اینور اونور زدم رو عصب هراز گاهی دیربە دیر قسمتی از باسنم ...

اگر داخل دگ تزریق بشه چی میشه؟؟؟

ایوووول چطوری خودتون ب خودتون امپول زدین😍😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر داخل دگ تزریق بشه چی میشه؟؟؟ ایوووول چطوری خودتون ب خودتون امپول زدین😍😅

داخل رگ خب طرف فلج میشە یا مدت زیادی زمین گیر میشە چون از اونجا رگایسیاتیک و یە عالمە عصب عبور میکنن

حتی پنی سیلینم خودم زدم کلا نمیتڕسم

داخل رگ خب طرف فلج میشە یا مدت زیادی زمین گیر میشە چون از اونجا رگایسیاتیک و یە عالمە عصب عبور میکنن ...

بعد ببخشید شما نمیدونید اگر داخل رگ زده بشه این عوارض مثل فلجی یا خشک شدن همون لحظه نشون داده میشه یا ساعات بعد و یا روزای بعد؟؟؟ 

همون

بعد ببخشید شما نمیدونید اگر داخل رگ زده بشه این عوارض مثل فلجی یا خشک شدن همون لحظه نشون داده میشه ی ...

اگە عمقی باشە همون لحظه بستگی دارە اون رگ چقد درگیرشدە باشە

الان مال من خیلی بندرت درد میگیرە یە نقطە

بعضیام می بینی فلج نشدن یکی9ماە زمین گیر شد یکی بۆد همیشە پادرد دارە

اگە عمقی باشە همون لحظه بستگی دارە اون رگ چقد درگیرشدە باشە الان مال من خیلی بندرت درد میگیرە یە نق ...

من تازه تزریقات یاد گرفتم، امشب به فامیلمون یه نروبیون زدم ،خیلی خوب بودا دردش نگرف بعدشم تا ۲ساعت اونجا بودیم هیچیش نبود،ولی چون تازه کارم الان که اومدیم خوته با خودم میگم نکنه تو رگ بوده و من موقع آسپیره متوجه نشدم،خیلیی استرس گرفتم،ماشالا شما خیلی نترسین، به نظرتون من چه کنم انقدر بعد هر تزریق استزس نگیرم😅

من تازه تزریقات یاد گرفتم، امشب به فامیلمون یه نروبیون زدم ،خیلی خوب بودا دردش نگرف بعدشم تا ۲ساعت ا ...

ٱرە یادمە اولین بار ٲمپول ویتامین د بود خواستم برم درمانگاە دلو بە دریا زدم و خودمو زدم بعدش واسە تمرین بیشتر کلی آمپول خریدم بە یە عروسک زدم و بە اندازەی50هزار اون سال همش ویتامینو چیزای بی ضرر خریدم بخودم میزدم 

پول گرفتی زدی؟؟

مدرک داری؟

بدون پول نزن تا کامل یاد نگرفتی ریسک نکن

باسن بە 4 قسمت مساوری تقسیم میشە قطعا و صد در صد دو قسمت پایینی و قسمت تویی بالایی نزدیک مقعد نمیشە می مونە یە قسمت اونم میشە 4قسمت مساوی اونجا میتونی بزن

یە عروسک باسن دارو انتخاب کن بکش رو باسنش عروسکو فلج کن یاد بگیری🤣🤣🤣🤣🤣