2777
2789
عنوان

کیا بچه سه ساله دارن؟من دیگه واقعا کم اوردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2903 بازدید | 103 پست

امشب که رفته بودیم خرید

از بس تو فروشگاه شیطنت کرد شلوارم پرو نکرده خریدم

خیلی عصبانی و ناراحت بودم

اما وقتی اومدم خونه ( دیدمشلوار برام بررگ ) 

بعد گقتم خب بچست

خیلی کوچولو

هنوز صبر اینو نداره تو مغازه آروم باشه

چی حالیشه آخه

من که حالیمه باید صبوری کنم

وقتی ازشون کار میگیری خودش یه مصیبت دیگه میشه آخه. پسر من بااااید پوشک داداشش رو خودش ببنده 😐 یعنی ...

😂😂😂

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دلم حرص میخورم و خودم رو میزنم  ولی در ظاهر آروم رفتار میکنم که کمتر بشه  البته چون پ ...

اشتباه می‌کنی عزیزم توجه نمیکنی، شما فکر کن با همسرت بحث داری جیغ میزنی داد میزنی گریه می‌کنی اون اصلا بهت توجه نکنه انگار نه انگار... چقدر حرص میخوری ، باید با بچه همدلی کرد ،، بی توجهی هم میکنید نباید مطلق باشه، باید بی توجهی فعال داشته باشید بهش، ینی یکم همدلی یکم سکوت یکم همدلی یکم سکوت

هرچی بی محلی میکنم فایده نداره یا خودمو میزنم یا اونو  تازگیا حاضرجوابیم میکنه

عزیزم کامنت بالایی که دادم رو بخون، طولانیه نمیتونم دوباره تایپ کنم، خشونت شما رو به توان هزار می‌رسونه توی رفتارهای دیگش تحویلتون میده، خودتو کنترل کن 

برادر زاده منم سه سالشه ولی خدایی اصلا لجباز و سر و صدا کن و اینا نیست، تنها چیزی که بابتش گریه میکنه و داد میزنه قابلمه س، به قابلمه خیلی علاقه داره، اصلا ندیدم تا حالا بابت اسباب بازی. خوراکی و... لجبازی کنه. حتی میریم شهر بازی اگر بازی رو بخواد و سوارش نکنن گریه نمیکنه

یا مثلا ی بازی روی گوشی من هست که خیلی دوست داره منتهی اگر بهش بگم گوشی رو لازم دارم یا شارژ نداره و... گریه و داد و بیداد نمیکنه و بیخیال میشه

همین الان دارم گریه میکنم میگم خودمو بکشم خلاص شم دخترم دوسالشه حالا لجبازو شلوغ نیس ولی یه هفتس مری ...

اگه یه هله هوله‌ای میوه‌ای چیزی هست که دوست داره همونو بیار بخوره شاید طلسم شکست.

میگم الان به حرفاش محل تزارم؟منم لجبازی کنم باهاش؟یا بزارم حرف حرف ا ن باشه؟اونطوری بی ادب و لوس بار ...

چرا عزیزم اتفاقا محل بذار ، باهاش زیاد حرف بزن، روزی یک ساعت در اختیارش باش بازی که اون دوست داره رو انجام بدید بدون اینکه بکن نکن و دعوا توش باشه، هرکاری که به خودش یا دیگران آسیب نمیزنه رو بذار انجام بده، لجبازی نکن ، با لجبازی میخوای بهش یاد بدی لجبازی نکنه؟ نمیشه که شما مادرشی باید باهاش همدلی کنی صبوری کنی هرلحظه بهش عشق بی قید و شرط بدی تا سنش بگذره

پسر کوچولوی ۳ ساله ی منم همینه اما اقتضای سنشونه من آخر شب ها وقت خواب همش حرف میزنم که برای بع ...

ما هم گاهی یه صحبتهایی باهاش میکنیم. البته نمی‌دونم از نظر روانشناسی درسته یا نه، چون یه کم بهش عذاب وجدان میدیم! مثلا بهش میگم ببین من برات سیب زمینی سرخ کردم، خربزه خریدم، بردمت پارک... حالا تو حرف منو گوش نمی‌دی... باشه...

گاهی میگه باشه باشه، میاد بغلم می‌کنه. گاهی هم میگه خیلی خوب، دیگه از این حرفها نزن دلم میسوزه! 😁

اشتباه می‌کنی عزیزم توجه نمیکنی، شما فکر کن با همسرت بحث داری جیغ میزنی داد میزنی گریه می‌کنی اون اص ...

عزیز مهربونم 

من علوم تربیتی خوندم 😁 وقتی بچه ایی داره بهونه بیجا میگیره 

چند لحظه بی تفاوت باید بود یعنی اصلا متوجه نمیشم بعد سریع ذهنش رو منحرف کرد 

اگر قرار باشه هر بار که لج کرد من برم تازش رو بکشم عادت میشه که همیشه برای رسیدن به خواسته های جیغ بزنه 

الان می‌دونه صداش قرمز بشه یا رفتارش قرمز بشه مامان نمیشنوه

ولی اروم بگه و صداش سبز باشه مامان گوش میده 

اگر گریه و این ها به حق باشه قطعا همدردی میکنم 

ولی لجبازی و‌خواسته غیر معقول رو نه 

فکر کن رفتیم بیرون دستش بستنی هست برای بستنی دوم جیغ 

بزنه و قهر کنه من تحت هیچ شرایطی دومی رو نمیخرم 

ولی دستش رو نمی‌کشم ،نازش رو هم نمی‌کشم 

همون موقع توجه اش رو مثلا به یه بچه گربه جلب میکنم یا یه پرنده تو هوا 

اونم یادش میره

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
عزیز مهربونم  من علوم تربیتی خوندم 😁 وقتی بچه ایی داره بهونه بیجا میگیره  چند لحظه بی ت ...

عزیزم... موفق باشید ، من کارگاههای دکتر علوی نژاد و درنا شریفی رو همه رو گذروندم. بنابر گفته های این اساتید نظر دادم. تا کی میشه حواس رو پرت کرد؟ باید با بچه از همون نوزادی حتی حرف زد تا یاد بگیره گفتگو رو ، دلیل و منطق رو ، علت و معلول رو، مامان میدونم الان دلت یه بستنی دیگه هم میخواد ولی اگه بخوری ممکنه دندونای قشنگت خراب بشن بعد مفصل درمورد اینکه دندون چجوری خراب میشه حرف میزنیم، من پسرم دوسالشه ولی با همین تکنیکا واقعا درک و فهمش مثل بچهای پنج ساله‌س، دقیقا یه جایی که میخواد یه کاری کنه و می‌دونه اشتباهه خودش دلیلشو توضیح میده ، حواس پرتی کردن پاک کردن صورت مسئله س و طولانی مدت هم جواب نمیده، بچه که بزرگتر بشه دیگه نمیشه حواسشو پرت کرد.

میگم الان به حرفاش محل تزارم؟منم لجبازی کنم باهاش؟یا بزارم حرف حرف ا ن باشه؟اونطوری بی ادب و لوس بار ...

عزیزم می دونم خسته این و حاملگی و تغییر هورمون ها با شرایط بچه داری خیلی سازگار نیست، 

من نه می خوام بهتون احساس گناه بدم نه سرزنش کنم

فقط اینکه این بچه حاصل تربیت شماست

کاش قبل از بچه آوردن یا در حینش مطالعه بیشتری می کردین.

شما به عنوان والد قرار نیست لجبازی کنید، با مهربانی و آرامش فقط قاطع باشید، تهدیدش نکنید، براش توضیح بدید، هر چند بار که خواست. 

در برابر خواسته ی (نامعقولش) باهاش همدلی کنید،بگید که می دونید چقدر دوس داره الان اون کار رو انجام بده ولی به این دلیل نمیشه یا وقتش مناسب نیست

اجازه ندید شما رو بزنه یا حرف بدی بهتون بگه، دستش رو بگیرید و بگید که اجازه نمیدم بهم آسیب بزنی، من خیلی قوی ام؛ یا اصلا اجازه نمیدم کسی به من این خرف رو بزنه، حرفت خیلی زشت بود و من ناراحت شدم.

خواسته های معقولش رو حتی اگر کمی سختتونه براش انجام بدید که متوجه بشه براتون مهمه

اصلا تنبیه بدنی نکنید حتی چپ چپ هم نگاهش نکنید . براش توضیح بدید

و اینکه حتما گوشی رو ازش بگیرید، دو تا ربع ساعت در روز فقط بهش بدید اونم قبلش توضیح بدید، و در مورد گرفتنش هم قاطع باشید

اگر گریه کرد بگید می دونم دوس داشتی بازی کنی ولی برای چشم هات خوب نیست مامی، به نظرت چکاری انجام بدیم که بهت خوش بگذره الان؟ نقاشی بکشیم؟ 

عزیزم... موفق باشید ، من کارگاههای دکتر علوی نژاد و درنا شریفی رو همه رو گذروندم. بنابر گفته های این ...

حرفتون درسته کاملا، و اینکه حواس پرت کردن باعث میشه فرآیند مغزش تمرکز و دقت رو یاد نگیره و ممکنه باعث اختلال نقص توجه و تمرکز بشه

عزیزم... موفق باشید ، من کارگاههای دکتر علوی نژاد و درنا شریفی رو همه رو گذروندم. بنابر گفته های این ...

بچه ها از ۴ تا ۶ سالگی لجباز میشن ، یعنی دوره های ۳ تا ۶رماه دارن خوبن یهو بد میشن 

ولی تو این دوران لجباز بودن اصلا جواب نمیده خصوصا تو اوج لجبازی ،وقتی آروم شد میشه باهاشون حرف زد 

الهی که بچه ای گلت همیشه سالم باشه و حرف گوش کن 🙏🏻❤️

ولی بچه ها واقعا با هم تفاوت دارن ولی وقتی لج میکنن یه لشگر حریفشون نیست 

من چون پسرم لکنت داره یکم میزان لجبازیش بیشتره خصوصا وقتی صحبتش رو دیگران متوجه نشن اون لحظه اصلا گوش نمیده 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘