2777
2789
عنوان

عکس دماغ

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نزدیکه مشخص نیس  یکی از عکسای معمولیتو بذار حالا چقد هزینه کردی اصلا دس نزده که  ن ...

من دماغم صاف صاااااف بود .قوس داده.دیگه باید نیمرخ چ تغییری کنه پس؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد
اینجا یه سایت عمومیه منم نظرمو میدم رو هرکیم بخام ریپ میزنم ب توهم بی احترامی نکردم چه کاری میتونی ب ...

سایت عمومیه درست منم نظر دادم فکر نمیکنم ربطی ب شما داشته باشه درباره دماغ شما نظر ندادم ب سلامت

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
سایت عمومیه درست منم نظر دادم فکر نمیکنم ربطی ب شما داشته باشه درباره دماغ شما نظر ندادم ب سلامت

تا فردا بخام میمونم ب توچه ربطی داره ک میگی بسلامت؟ بعدم شعور نظر دادنو داشته باش اسی خودش میگه فقط خواستم ایرادای دماغم برطرف شه خودش طبیعی خواسته شمام باید در جانب دماغ طبیعی نظرتو بگی ن هرچی دلت خواست😂دماغ خوشکل

دیگ ریپ نزن جوابی نمیگیری

تا فردا بخام میمونم ب توچه ربطی داره ک میگی بسلامت؟ بعدم شعور نظر دادنو داشته باش اسی خودش میگه فقط ...

اسی نوشته نظرتونو صادقانه بدید

سلایق همم متفاوته شما خوشت اومده  بجز ایشون منم نپسندیدم الکی بگیم نظرمونو؟ چرا دعوا میکنی😑

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
وقتی کاربری دوم تو سایت داری🤣🤣🤣

میخوای نی نی یارو تگ کنیم ببینه ما دو نفر یکی هستیم یا نه؟ تگ کن اگه گف نه خراب شدی دیگه الکی حرف نزن تا کم میارین میگین اینا 1نفرن

ک چی!🙄

میخوای نی نی یارو تگ کنیم ببینه ما دو نفر یکی هستیم یا نه؟ تگ کن اگه گف نه خراب شدی دیگه الکی حرف نز ...

🤣🤣🤣برو باباااا

چرا باید من کم بیارم دقیقاا؟ دماغ اسی ب من ربطی نداره مگه مال منه من فقط گفتم ک شعور نظر دادن رو داشته باشن

چرتو پرت نگو یکمم فکر کن

شمام ریپلی نکن جوابی نمیدم

من دماغم صاف صاااااف بود .قوس داده.دیگه باید نیمرخ چ تغییری کنه پس؟

منم عمل کردم طبیعی دراورده برا همین اصلا راضی نیستم 

چقد هزبنه کردی

🤣🤣🤣برو باباااا چرا باید من کم بیارم دقیقاا؟ دماغ اسی ب من ربطی نداره مگه مال منه من فقط گفتم ک ش ...

شعور توام کاملا مشخصه آخه

اسی نوشته نظرتونو صادقانه بدید سلایق همم متفاوته شما خوشت اومده  بجز ایشون منم نپسندیدم الکی ب ...

سر نماز دستاتو ببر بالا بگو خدایا همه دیونه هارو شفا بده

اینا همونایی هستن ک میگن ب نظرهم دیگه احترام بذاریم ازاون طرفم مجبورت میکنن حرفشونو قبول کنی

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊