2777
2789

دوستان من الان حدود ۲ سالی هست تو قسمت حلقم احساس سنگینی میکنم انگار یه چیزی تو حلقم گیر کرده ولی نمیدونم چیه خیلی حس بدیه نمیدونم چه جوری توصیفش کنم...

قبلا هر چند وقت یکبار این احساس به سراغم میومد ولی الان یکماهه هر روز همینجوری هستم

به نظرتون چیکار باید کنم؟

دلیلش چیه؟

پیش کدوم متخصص دکتر باید برم؟ 

گوش و حلق و بینی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برو کوش حلق ‌‌بینی 

لوزه هات رو ببینه و یه عکس هم بگیره شاید لوزه سوم داری 

البته نشانه هایی مثل خور و پف شبانه،  زیاد سرماخوردن همراه با گلو درد هم نشانه لوزه هست 

احتمال تیرویید هم هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بله برو کوش حلق ‌‌بینی  لوزه هات رو ببینه و یه عکس هم بگیره شاید لوزه سوم داری  البته نش ...

اگه لوزه هام مشکل داشته باشه نیاز به عمل داره یا با دارو و درمان خوب میشه؟

اگه لوزه هام مشکل داشته باشه نیاز به عمل داره یا با دارو و درمان خوب میشه؟

معمولا به راحتی کسی رو جراحی نمیکنن  

اول با دارو تا جای ممکن التهاب رو کم میکنن در موارد خاص که جواب نده عمل میکنن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
@shokofeh_gilas   ایشونم اینجوریه

بله دقیقا منم الان مشکلم همینه کلی درگیر دکترم

خیلی بدهههههههه

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
انقد ازمایشو عکس رفتی چیزی مشخص نشد!  سردردت چیشد!

سالم بود همش

سردردمم هنو هست

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
شاید عوارض واکسن کروناس مال من یکم بهتر شد درد چشمام هنوز هست  آزمایش هورمونی رفتی

شکر خدا ک بهتری

من کلا واکسن کرونا نزدم عزیز

ن ندادم 

شکر خدا ک بهتری من کلا واکسن کرونا نزدم عزیز ن ندادم 

برو یه آزمایش کلی بده با هورمون 

بالا بودن پرولاکتین حتی باعث سردرد میشه 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠